Results 1 to 3 of 3

Thread: After a normal boot openSUSE dont show GDM! X problem?

  1. #1

    Default After a normal boot openSUSE dont show GDM! X problem?

    Hi, after a normal boot my opensuse 13.1 dont shows GDM, it stucks on this screen : https://lh5.googleusercontent.com/-s...5939137078.jpg

    If i hit Escape, nothing happens, but when i try CTRL+ALT+BACKSPACE shows me this: https://lh3.googleusercontent.com/-o...201_232345.jpg

    Any suggestions?

  2. #2
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Spain
    Posts
    25,547

    Default Re: After a normal boot openSUSE dont show GDM! X problem?

    On 2013-12-02 00:46, davidsalgueiro wrote:
    >
    > Hi, after a normal boot my opensuse 13.1 dont shows GDM, it stucks on
    > this screen : http://tinyurl.com/ogypulv
    >
    > If i hit Escape, nothing happens, but when i try CTRL+ALT+BACKSPACE
    > shows me this: http://tinyurl.com/pjue34l


    Press ctrl-alt-F1, or F2, and then enter; you might get to the text prompt.

    --
    Cheers / Saludos,

    Carlos E. R.
    (from 12.3 x86_64 "Dartmouth" at Telcontar)

  3. #3

    Default Re: After a normal boot openSUSE dont show GDM! X problem?

    > Press ctrl-alt-F1, or F2, and then enter; you might get to the text prompt.

    I have this same problem. Using CTRL+ALT+F1 or F@ is only walkaround, no solution. In my case problem is when notebook is plugged into the docking station and I want to use external display to work. When log in using built in display I see GDM or XDM login window correctly. Therefor I guess this is misconfiguration of XDM or GDM. My notebook is ThinkPad W500.

    Tomasz

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •