Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: What is going wrong with oxygen-icon-theme?

  1. #1

    Default What is going wrong with oxygen-icon-theme?

    Recently, I tried to add VLC to my openSUSE 13.1 EEE PC netbook. Yast locked up downloading the oxygen-icon-theme. Apparently it's needed as a dependency. The distro wasn't working very well anyway, so I tried a new net install of 13.1. Yast locked up downloading oxygen-icon-theme, and the install will not progress from there. On a different machine, a 64bit Athlon II under Virtualbox, I ran a simple online update. Yast packed up on guess what? Downloading oxygen-icon-theme. Something is wrong here! These machines have nothing in common, not even the same (yes I ran md5sum) DVDs. Why would they all lock upwhen they come to the download oxygen-icon-theme line?

  2. #2

    Default Re: What is going wrong with oxygen-icon-theme?

    More information. My big box runs 12.3, not 13.1 as above. I tried to install oxygen-icon-theme alone, and Yast crashed again. Nothing short of a kill -9 (pid) will return control.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    West Virginia Sector 13
    Posts
    15,582

    Default Re: What is going wrong with oxygen-icon-theme?

    How and where are you downloading from?

  4. #4

    Default Re: What is going wrong with oxygen-icon-theme?

    Quote Originally Posted by gogalthorp View Post
    How and where are you downloading from?
    The default repository for the website downloads, I guess, for the 13.1 install DVDs. For my 12.3 main machine, it's from download.opensuse.org, download.videolan.org, ftp.gwdg.de, and opensuse-guide.org.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    West Virginia Sector 13
    Posts
    15,582

    Default Re: What is going wrong with oxygen-icon-theme?

    Still confused are you using zypper/yast/appr??? Or are you actually downloading from the repo via wec browser or ftp or............

  6. #6

    Default Re: What is going wrong with oxygen-icon-theme?

    Quote Originally Posted by gogalthorp View Post
    Still confused are you using zypper/yast/appr??? Or are you actually downloading from the repo via wec browser or ftp or............
    Yast for the big machine, the net install disk for the netbook.

    After I made my first post, I tried installing the oxygen-icon-theme by itself. No luck. Yast again locks up solid. The two machines couldn't be more different, but in all instances oxygen-icon-theme locked up in the same place, about 92% finished.

  7. #7
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Canadiana
    Posts
    461

    Default Re: What is going wrong with oxygen-icon-theme?

    I'm going to try the 13.1 net install like you did and see if I can reproduce your errors. In the meantime, try switching mirrors? I dont know about how the installer does this and if it even matters but maybe the mirror you are defaulting to has corrupt files or something?

  8. #8

    Default Re: What is going wrong with oxygen-icon-theme?

    Quote Originally Posted by alanbortu View Post
    I'm going to try the 13.1 net install like you did and see if I can reproduce your errors. In the meantime, try switching mirrors? I dont know about how the installer does this and if it even matters but maybe the mirror you are defaulting to has corrupt files or something?
    Thanks! I just "discovered" the f4 alternate server feature, which I would have tried had I found it first. Now I'm off to find one of those alternate addresses. The install just has the one download.opensuse.org default.

  9. #9

    Default Re: What is going wrong with oxygen-icon-theme?

    f4 feature doesn't "find" the entered mirror. It seems to be inextricably mixed in with the wireless configuration, which I do not use.

    I'll be back later to try again.

  10. #10
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Canadiana
    Posts
    461

    Default Re: What is going wrong with oxygen-icon-theme?

    Well I am running it now and so far no issues. Here you can see I successfully installed oxygen-icon-theme in the VM.

    I am using virtualbox with the 64bit version of the OS


Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •