Results 1 to 5 of 5

Thread: Bluetooth stopped working after upgrade to opensuse 13.1

  1. #1

    Default Bluetooth stopped working after upgrade to opensuse 13.1

    Hi there,

    My bluetooth was working correctly until I upgrade to opensuse 13.1

    I saw some message errors on /var/log/messages:

    2013-12-03T23:41:26.648632-06:00 asus-maguirre bluetoothd[620]: D-Bus failed to register /org/bluez/hci0/dev_B8_D9_CE_93_74_29/player0 path
    2013-12-03T23:41:28.166602-06:00 asus-maguirre bluetoothd[620]: /org/bluez/hci0/dev_B8_D9_CE_93_74_29/fd0: fd(21) ready
    2013-12-03T23:43:02.611740-06:00 asus-maguirre bluetoothd[620]: connect error: Connection refused (111)
    2013-12-03T23:45:28.791083-06:00 asus-maguirre dbus[624]: [system] Rejected send message, 3 matched rules; type="method_return", sender=":1.50" (uid=1000 pid=3303 comm="/usr/bin/pulseaudio --start ") interface="(unset)" member="(unset)" error name="(unset)" requested_reply="0" destination=":1.1" (uid=0 pid=620 comm="/usr/lib/bluetooth/bluetoothd ")
    2013-12-03T23:45:45.234612-06:00 asus-maguirre bluetoothd[620]: connect error: Connection refused (111)
    2013-12-03T23:46:42.735654-06:00 asus-maguirre bluetoothd[620]: RFCOMM server failed for Message Notification: rfcomm_bind: Address already in use (98)
    2013-12-03T23:46:42.736038-06:00 asus-maguirre bluetoothd[620]: RFCOMM server failed for Message Access: rfcomm_bind: Address already in use (98)
    2013-12-03T23:46:42.736273-06:00 asus-maguirre bluetoothd[620]: RFCOMM server failed for Phone Book Access: rfcomm_bind: Address already in use (98)
    2013-12-03T23:46:42.736497-06:00 asus-maguirre bluetoothd[620]: RFCOMM server failed for Synchronization: rfcomm_bind: Address already in use (98)
    2013-12-03T23:46:42.736721-06:00 asus-maguirre bluetoothd[620]: RFCOMM server failed for File Transfer: rfcomm_bind: Address already in use (98)
    2013-12-03T23:46:42.753930-06:00 asus-maguirre bluetoothd[620]: RFCOMM server failed for Object Push: rfcomm_bind: Address already in use (98)
    2013-12-04T00:17:13.063269-06:00 asus-maguirre bluetoothd[620]: connect error: Connection refused (111)


    Any thoughts?

    TIA.
    Mauricio

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Kansas City Area, Missouri, USA
    Posts
    7,235

    Default Re: Bluetooth stopped working after upgrade to opensuse 13.1

    On 12/04/2013 12:46 AM, maguirre wrote:
    >
    >
    > Any thoughts?


    I think this problem is covered in the Release Notes. Have you read them?



  3. #3

    Default Re: Bluetooth stopped working after upgrade to opensuse 13.1

    Quote Originally Posted by lwfinger View Post
    On 12/04/2013 12:46 AM, maguirre wrote:
    >
    >
    > Any thoughts?


    I think this problem is covered in the Release Notes. Have you read them?
    Yes I have, it only mention KDE and I'm using GNOME, so this bug is also affecting GNOME?

  4. #4
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Spain
    Posts
    25,547

    Default Re: Bluetooth stopped working after upgrade to opensuse 13.1

    On 2013-12-04 19:56, maguirre wrote:
    >
    > lwfinger;2605190 Wrote:


    >> I think this problem is covered in the Release Notes. Have you read
    >> them?

    >
    > Yes I have, it only mention KDE and I'm using GNOME, so this bug is also
    > affecting GNOME?


    And why didn't you say that before? :-}

    No, it does not affect you.

    --
    Cheers / Saludos,

    Carlos E. R.
    (from 12.3 x86_64 "Dartmouth" at Telcontar)

  5. #5

    Default Re: Bluetooth stopped working after upgrade to opensuse 13.1

    if I go to a command line and use bluetoothhd I see the card, I can scan devices...

    But in GUI isn't working...

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •