Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: TideSDK installation error

  1. #11
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    28,566
    Blog Entries
    15

    Default Re: TideSDK installation error

    On Thu 27 Jun 2013 05:01:43 PM CDT, dd wrote:

    On 06/27/2013 06:45 PM, malcolmlewis wrote:
    > running ldd against the runtime file would also
    > probably show them missing....


    thanks...and, forgot to ask: did the instructions provided by the
    site direct that softlink? (i must have missed it)

    Hi
    No, that lib is not built for 12.3 stopped at 12.2, if the softlink
    didn't work then would probably looked at building it.....

    --
    Cheers Malcolm °¿° (Linux Counter #276890)
    openSUSE 12.3 (x86_64) Kernel 3.7.10-1.16-desktop
    up 2 days 16:39, 5 users, load average: 0.25, 0.09, 0.07
    CPU AMD Athlon(tm) II P360@2.30GHz | GPU Mobility Radeon HD 4200


  2. #12
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Mauritius
    Posts
    23

    Default Re: TideSDK installation error

    Great !!!

    Thank you loads Malcolm.

    I was kinda hurrying so that the team chooses openSUSE over another distribution ...

    Well, regarding the pop-up I got only the 'Apache License' when I ran 'TideSDK Developer'. As for running ldd on the latter, all the required shared objects were present on the system.

    Regards,

    Ish

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •