Results 1 to 4 of 4

Thread: Can not connect to internet suse 12.3

  1. #1

    Smile Can not connect to internet suse 12.3

    I just in stalled suse 12.3 ,most everything works fine except I can not connect to the internet.
    I read to disconnected router/modem I did a few times nothing happened.

    HP
    pavilion p6777 cb
    quad core amd phenom 830
    8 gb ddr3
    ati radeon 4200 graphics card
    1 terabyte hard drive

    modem/router actionet
    pk5000
    Thanks for any help I have looked thru other posts. john

  2. #2
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Austin - Texas
    Posts
    10,140
    Blog Entries
    48

    Smile Re: Can not connect to internet suse 12.3

    Quote Originally Posted by ouraycolorado View Post
    I just in stalled suse 12.3 ,most everything works fine except I can not connect to the internet.
    I read to disconnected router/modem I did a few times nothing happened.

    HP
    pavilion p6777 cb
    quad core amd phenom 830
    8 gb ddr3
    ati radeon 4200 graphics card
    1 terabyte hard drive

    modem/router actionet
    pk5000
    Thanks for any help I have looked thru other posts. john
    Make sure your Network has been configured and selected to use DHCP.



    Thank You,
    My Blog: https://forums.opensuse.org/blogs/jdmcdaniel3/

    Software efficiency halves every 18 months, thus compensating for Moore's Law

    Its James again from Austin, Texas

  3. #3

    Default Re: Can not connect to internet suse 12.3

    JIM thank yous so much, that’s what i needed to know. Only took a few minutes and I got on. john



    Quote Originally Posted by jdmcdaniel3 View Post
    Make sure your Network has been configured and selected to use DHCP.



    Thank You,

  4. #4
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Austin - Texas
    Posts
    10,140
    Blog Entries
    48

    Smile Re: Can not connect to internet suse 12.3

    Quote Originally Posted by ouraycolorado View Post
    JIM thank yous so much, that’s what i needed to know. Only took a few minutes and I got on. john
    Happy to help. It seems to be common for an openSUSE 12.3 install to find the network adapter not configured. I am not sure how often this happens, but I have seen a few more questions just like yours. Good luck and let us know if we can be of any further help to you.

    Thank You for using openSUSE,
    My Blog: https://forums.opensuse.org/blogs/jdmcdaniel3/

    Software efficiency halves every 18 months, thus compensating for Moore's Law

    Its James again from Austin, Texas

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •