Results 1 to 4 of 4

Thread: KDE Networkmanager plasmoid bug

  1. #1
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Norway
    Posts
    550

    Default KDE Networkmanager plasmoid bug

    Anyone familiar with the following bug in KDEs Networkmanager plasmoid?

    https://docs.google.com/file/d/0B-lD...it?usp=sharing

    The area for "Mobile broadband" seems to overlap something else. It became like this after my latest upgrade to KDE 4.10.4.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    19,841
    Blog Entries
    14

    Default Re: KDE Networkmanager plasmoid bug

    Quote Originally Posted by DJViking View Post
    Anyone familiar with the following bug in KDEs Networkmanager plasmoid?

    https://docs.google.com/file/d/0B-lD...it?usp=sharing

    The area for "Mobile broadband" seems to overlap something else. It became like this after my latest upgrade to KDE 4.10.4.
    Checked, I don't see this.
    ° Appreciate my reply? Click the star and let me know why.

    ° Perfection is not gonna happen. No way.

    https://en.opensuse.org/openSUSE:Board#Members
    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  3. #3
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Norway
    Posts
    550

    Default Re: KDE Networkmanager plasmoid bug

    Quote Originally Posted by Knurpht View Post
    Checked, I don't see this.
    I tried to check of "Turn on use of network" then checked it again and "Mobile broadband" was aligned just fine. Not sure what was wrong in the first place.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    19,841
    Blog Entries
    14

    Default Re: KDE Networkmanager plasmoid bug

    Quote Originally Posted by DJViking View Post
    I tried to check of "Turn on use of network" then checked it again and "Mobile broadband" was aligned just fine. Not sure what was wrong in the first place.
    A hidden feature? . No serious, now that you mention it, I have seen it bofore, looked like a plasmoid needed to recalculate it's optimal resolution. IIRC it was klipper, showing bits of text on the clipboard outside the plasmoid's frame. Quite sure it was that. It was auto-fixed by interacting with it.
    ° Appreciate my reply? Click the star and let me know why.

    ° Perfection is not gonna happen. No way.

    https://en.opensuse.org/openSUSE:Board#Members
    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •