Results 1 to 7 of 7

Thread: Login Crashes then Loop

  1. #1

    Default Login Crashes then Loop

    Hello All
    I've recently installed OpenSuse XFCE version on my desktop. I'm having some problems on login, after switched to Nvidia drivers, infact when LightDM tries to autologin the loading crashes the appears LightDM which ask me password to login. Those loops last for 6-7 times then XFCE starts correctly.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Spain
    Posts
    25,547

    Default Re: Login Crashes then Loop

    On 2013-04-28 16:16, dartfira wrote:
    > I've recently installed OpenSuse XFCE version on my desktop


    openSUSE version?

    --
    Cheers / Saludos,

    Carlos E. R.
    (from 12.1 x86_64 "Asparagus" at Telcontar)

  3. #3
    Join Date
    May 2010
    Location
    Space Colony Lagrange Point 22° à, 77° Ƅ, 56° ɤ, 99° ɜ
    Posts
    3,166

    Default Re: Login Crashes then Loop

    Quote Originally Posted by dartfira View Post
    Hello All
    I've recently installed OpenSuse XFCE version on my desktop. I'm having some problems on login, after switched to Nvidia drivers, infact when LightDM tries to autologin the loading crashes the appears LightDM which ask me password to login. Those loops last for 6-7 times then XFCE starts correctly.
    Are your "users" added to "video" group ?
    https://www.suse.com/releasenotes/x8...47354348624624
    GNOME Version 3.20.2
    openSUSE Leap 42.3 64-bit

    www.vazhavandan.blogspot.com

  4. #4

    Default Re: Login Crashes then Loop

    I've got 12.3 version.

    I've also added my user to the video group, nothing changed.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    19,768
    Blog Entries
    14

    Default Re: Login Crashes then Loop

    Quote Originally Posted by dartfira View Post
    I've got 12.3 version.

    I've also added my user to the video group, nothing changed.
    Did you reboot after that?
    ° Appreciate my reply? Click the star and let me know why.

    ° Perfection is not gonna happen. No way.

    https://en.opensuse.org/openSUSE:Board#Members
    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  6. #6

    Default Re: Login Crashes then Loop

    On 04/29/2013 09:46 AM, Knurpht pecked at the keyboard and wrote:
    > dartfira;2552166 Wrote:
    >> I've got 12.3 version.
    >>
    >> I've also added my user to the video group, nothing changed.

    > Did you reboot after that?
    >
    >


    This is not MS Windows! There is no need to reboot after a change to
    /etc/group, you only need to logout/login for the change to take effect.


  7. #7

    Default Re: Login Crashes then Loop

    I've logout (also rebooted) but nothing changes. Still loops on login then after 15 min xfce normally starts.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •