Results 1 to 2 of 2

Thread: No Audio on OpenSuse 12.3

  1. #1

    Exclamation No Audio on OpenSuse 12.3

    hello guys,

    recently is upgraded opensuse 12.2 to 12.3 and found an issue with sound

    inbuilt speaker is not working properly. i mean left hand side speaker is not working at all

    when i use windows 7 (dual boot) then both speaker is working

    i already verified the audio setting and audio of both hand side is balanced

    Please help is resolving this issue

    Thanks in Advance

  2. #2
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Phuket, Thailand
    Posts
    26,926
    Blog Entries
    40

    Default Re: No Audio on OpenSuse 12.3

    Please can you provide more information on your computer's audio configuration in openSUSE-12.3 ? To do so, with your PC connected to the Internet, please in a terminal run the following diagnostic script :
    Code:
    /usr/sbin/alsa-info.sh
    and select the UPLOAD/SHARE option. When the script is completely finished, please post here the web-site/URL address that the script advises you to pass to those trying to help.

    Also, I recommend you install pulse audio volume control (pavucontrol) and use that to tune better your PC's audio under pulseaudio. There is some guidance in a blog entry of mine: https://forums.opensuse.org/blogs/ol...avucontrol-96/

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •