Results 1 to 6 of 6

Thread: google chrome issue

  1. #1

    Default google chrome issue

    Today I refreshed Suse 12.2 on my PC. Afterwards I get the following message when I
    launch google-chrome from terminal:

    Have you encountered a similar issue?


    /usr/bin/google-chrome: symbol lookup error: /usr/bin/google-chrome: undefined symbol: BZ2_bzCompressInit

  2. #2
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    17,037

    Default Re: google chrome issue

    On Mon, 04 Mar 2013 18:06:02 +0000, x-men2011 wrote:

    > Today I refreshed Suse 12.2 on my PC.


    What do you mean by this?

    Do you mean you were running another version of openSUSE (not "Suse",
    BTW) and you upgraded/installed 12.2?

    When I upgraded to 12.2, I found it easiest to reinstall Chrome. I did
    have an issue (don't remember if it was the same as your issue) when I
    upgraded from 12.1 to 12.2, and a reinstall resolved it.

    Jim



    --
    Jim Henderson
    openSUSE Forums Administrator
    Forum Use Terms & Conditions at http://tinyurl.com/openSUSE-T-C

  3. #3
    Join Date
    May 2010
    Location
    Space Colony Lagrange Point 22° à, 77° Ƅ, 56° ɤ, 99° ɜ
    Posts
    3,166

    Default Re: google chrome issue

    @op- Why didn't you install chromium(chrome clone without all the bad stuff) from YAST
    GNOME Version 3.20.2
    openSUSE Leap 42.3 64-bit

    www.vazhavandan.blogspot.com

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    19,582
    Blog Entries
    14

    Default Re: google chrome issue

    What do you mean by "refreshed"?
    ° Appreciate my reply? Click the star and let me know why.

    ° Perfection is not gonna happen. No way.

    https://en.opensuse.org/openSUSE:Board#Members
    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  5. #5

    Default Re: google chrome issue

    On 2013-03-04, x-men2011 <x-men2011@no-mx.forums.opensuse.org> wrote:
    > Today I refreshed Suse 12.2 on my PC. Afterwards I get the following
    > message when I
    > launch google-chrome from terminal:
    >
    > Have you encountered a similar issue?
    >
    >
    > /usr/bin/google-chrome: symbol lookup error: /usr/bin/google-chrome:
    > undefined symbol: BZ2_bzCompressInit


    About a month ago after I `refreshed' openSUSE 12.2 using `zypper up', everything was fine except Google Chrome (which
    was `upgraded'). When I next started Google Chrome, it would not only freeze, but force a hard restart. Since everything
    else was fine, I just assumed that the updated Google Chrome was borked for my openSUSE installation.

    But rather than go through the kernel logs, I just uninstalled it, removed Google's repo, and have been using Konqueror
    ever since. I know this doesn't really solve the problem but the OP did ask `Have you encountered a similar issue?', and
    while my experience is not identical, it could be argued to be `similar' .

    So now I won't touch Chrome (or Chromium) again. But what I can say is that I prefer Konqueror to any other browser
    within X. For example, no other browser supports split window browsing under a single tab .

  6. #6

    Default Re: google chrome issue

    Hi, thanks for your comments.
    I am using OpenSuse 12.2. I did the following:

    >zypper refresh

    >zypper update

    About your comments:
    I have uninstalled google-chrome and installed it again from yast but it didn't work. I have also
    installed it from the google-chrome web page and it didn't work as well. The error message is
    in all cases the same (I mentioned in my last post).

    Thanks.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •