Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 42 of 42

Thread: Lost web browser & email client after updates

  1. #41
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    20,312
    Blog Entries
    14

    Default Re: Lost web browser & email client after updates

    Well, moving to openSUSE 12.2 may not be the solution. Since you found out a new user doesn't experience the problem, the origin of the problem is in your homedir. If you keep that, you probably will keep the issue as well. Don't know if this has been asked yet, but did you by any chance try to "solve" things by running desktop programs as root?
    ° Appreciate my reply? Click the star and let me know why.

    ° Perfection is not gonna happen. No way.

    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  2. #42

    Default Re: Lost web browser & email client after updates

    Quote Originally Posted by Knurpht View Post
    Well, moving to openSUSE 12.2 may not be the solution. Since you found out a new user doesn't experience the problem, the origin of the problem is in your homedir. If you keep that, you probably will keep the issue as well. Don't know if this has been asked yet, but did you by any chance try to "solve" things by running desktop programs as root?
    I'll be doing a clean install rather than trying to upgrade.
    I thought running programs as root was a bad thing - but I tried it with Firefox, it does run.
    Desktop : Leap 15.1 | KDE Plasma | AMD Phenom II x6 1035T | 8 GB Memory | Integrated Radeon HD4250 | Ext4
    Laptop: Leap 15.1 | KDE Plasma | Intel Core i5 3rd Gen 3320M 2.6GHz | Intel HD Graphics 4000 | 8 GB Memory | Ext4

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •