Results 1 to 6 of 6

Thread: Can't create VPN on Open SUSE 12.2 :(

  1. #1

    Default Can't create VPN on Open SUSE 12.2 :(

    <p>
    &nbsp;</p>
    <p>
    <font color="#000000"><font face="Times New Roman"><font size="4">When i try to create VPN(Open VPN,Cisco or whatever) i can&#39;t just edit one word on settings.</font></font></font></p>
    <p>
    <span style="font-size: large;">Like this.....</span></p>
    <br />
    <p>
    <font color="#000000"><font face="Times New Roman"><font size="4">http://postimage.org/image/4q4et9miz/</font></font></font></p>
    <br />
    <p>
    <font color="#000000"><font face="Times New Roman"><font size="4">Any suggestions?</font></font></font></p>
    <br />
    <p>
    <font color="#000000"><font face="Times New Roman"><font size="4">When i open network ssettings i get this error....</font></font></font></p>
    <br />
    <p>
    <font color="#000000"><font face="Times New Roman"><font size="4">http://postimage.org/image/z1xml2sf9/</font></font></font></p>
    <br />
    <p>
    <font color="#000000"><font face="Times New Roman"><font size="4">Maybe this error is serious?</font></font></font></p>
    <br />
    <p>
    <font color="#000000"><font face="Times New Roman"><font size="4">I have a DSL connection and i am running internet from Open SUSE right now but there is no conncetion in my network manager...</font></font></font></p>
    <br />
    <p>
    <font color="#000000"><font face="Times New Roman"><font size="4">http://postimage.org/image/p2tbpahnj/</font></font></font></p>
    <br />
    <p>
    <font color="#000000"><font face="Times New Roman"><font size="4">http://postimage.org/image/dwzm6lkur/<br />
    And also i don&#39;t have an internet/network icon on the top panel(but my internet is working fine)</font></font></font><br />
    &nbsp;</p>

  2. #2

    Default Re: Can't create VPN on Open SUSE 12.2 :(

    Sorry guys can&#39;t edit this, my time is over
    I don&#39;t know what happended there

  3. #3
    dd NNTP User

    Default Re: Can't create VPN on Open SUSE 12.2 :(

    unfortunate you didn't post this to the networking forum.

    --
    dd

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    25,142

    Default Re: Can't create VPN on Open SUSE 12.2 :(

    I guess you are using Chrome, which seems to have some problems with the forum.
    But those problems normaly show here by having & code for ' and the like.
    My second guess is that you used all sorts of different fonts. Please don't. It is not needed in a normal situation and in this case it is deadly.

    And I second DD in that this seems to be a networking problem (from your title).
    Henk van Velden

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    19,845
    Blog Entries
    14

    Default Re: Can't create VPN on Open SUSE 12.2 :(

    Quote Originally Posted by hcvv View Post
    I guess you are using Chrome, which seems to have some problems with the forum. But those problems normaly show here by having & code for &#39; and the like. My second guess is that you used all sorts of different fonts.
    First guess: correct
    Second guess: no, the editor has gone berserk, it doesn&#39;t parse the generated html ( we all generate html by posting here ).
    ° Appreciate my reply? Click the star and let me know why.

    ° Perfection is not gonna happen. No way.

    https://en.opensuse.org/openSUSE:Board#Members
    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    25,142

    Default Re: Can't create VPN on Open SUSE 12.2 :(

    Quote Originally Posted by Knurpht View Post
    First guess: correct
    Second guess: no, the editor has gone berserk, it doesn't parse the generated html ( we all generate html by posting here ).
    Well, those that I have seen only had the & codes. But not interpreting the HTML at all is of course more consistent

    To me it is not clear if it is a Chrome or a Forums problem. But it certainly started with a change on the Forums side.
    And it is known, thus i hope for a quick solutioon (or a "goingg back").
    Henk van Velden

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •