Results 1 to 4 of 4

Thread: Clementine v1.0.1 and v1.1 grey lines in playlist

  1. #1

    Default Clementine v1.0.1 and v1.1 grey lines in playlist

    Greetings to all !

    Clementine is a wonderful MP3 player... but I'm having a display problem that I can't figure out...

    the playlist display 50% of the lines (MP3 songs) in grey...

    I am able to play them, but the color is very annoying.

    The problem is not present in the Windows version. (grrr)

    I'm using Xfce 4.10 and loving it...

    I search the net for answers to this and it seems I'm the only one having the issue... all I found was people that had songs that were no longer present on disk, which is not my case.

    What am I missing ?

    Any clue will be appreciated.

    seeya!

  2. #2
    dd NNTP User

    Default Re: Clementine v1.0.1 and v1.1 grey lines in playlist

    On 11/23/2012 12:06 AM, caddqc wrote:
    > What am I missing ?


    such video irregularities are often the result of video driver
    issues...what graphics card and driver are you using? and what operating
    system and version..

    or, yours might be a problem with xfce (maybe try another, maybe from a
    live CD)...or maybe it is a desktop effects problem (turn it off and
    see)...or or or or

    or, maybe you need to log a bug....or just put up with the anomaly,
    maybe someone else will have it eventually and they will log the bug.

    hard to tell what is best..

    --
    dd http://tinyurl.com/DD-Caveat

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sogndal, Noreg
    Posts
    1,103

    Default Re: Clementine v1.0.1 and v1.1 grey lines in playlist

    I have never seen that on my KDE desktop. However, if those grey lines occurs on every second line I would rather think it has to do with the colour set-up, either system wide or internally within Clementine. Look for alternative colour variations in lists or something similar in 'System Settings' (don't know what and where in Xfce).

    Just a hunch, don't shoot me if I'm wrong

    Cheers
    OpenSuSE 13.1, KDE 4.11.5, 64bit
    Gigabyte 990FXA-UD3, AMD FX8350, MSI GeForce GTX 760, RME HDSP9632, 16GB HyperX Kingston DDR3, Samsung 840-Pro SSD 128GB, WD Desktop Black 1TB, Hitachi Deskstar 7K1000 750GB

  4. #4

    Default Re: Clementine v1.0.1 and v1.1 grey lines in playlist

    I found it !

    After searching for a while in the Clementine display options, the Xfce appearances, Qt4 Settings, Window Manager settings, Window Manager Tweaks, etc, i finally found it !

    I only had to delete the Clementine.conf (in ~/.config/Clementine) and start Clementine again....

    The display was good again

    Thanks to both of you for your input !

    seeya!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •