Results 1 to 4 of 4

Thread: alt+tab switcher effects

  1. #1
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Sydney, Australia.
    Posts
    66

    Question alt+tab switcher effects

    Hello there, community !!

    My laptop is running on opensuse 12.2 64-bit, kde 4.9.2 "release 511. I have installed ati driver using 1-click install from SDB:AMD fglrx - openSUSE . Everything works amazing. I have enabled desktop effects and then found that alt+tab switcher effects is not working like before. I mean cover switch and flip switch aren't actually turning on any effects. Only normal alt+tab switcher pops-out. The effect is same when i enable/disable alt+tab effects. Am doing expecting/doing something wrong here ?

    P.S: All other effects are working.

  2. #2
    Join Date
    May 2012
    Location
    Thessaloniki, Greece
    Posts
    114

    Default Re: alt+tab switcher effects

    If I am getting your problem right, there is a difference between enableing and actally using a desktop effect.

    Try this
    Configure Desktop > Window Behaviour > Task Switcher > Effect and select what you want from the dropdown list.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Sydney, Australia.
    Posts
    66

    Default Re: alt+tab switcher effects

    Yeah, you’ve got it right. Thanks for the tip.

    Cheers.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    New York
    Posts
    64

    Default Re: alt+tab switcher effects

    While I realize this is an old thread. This is why a search turns up the gold when you want it most times on "This forum" For some reason, I was setting up my desktop effects and made a cylinder, and like a moron, made "Shift S' to activate it..Duh.... So after hacking around and finally setting everything back to defaults, I was able to get my Capital S back lol.. What a nudge I can be...

    Anyway my cover flow wasn't working, and if there is anything I use more of it is cycling through windows with alt , tab. For some reason I can't break the habit it helps improve my work flow. Anyway I wasn't working after the defaults reset on effects window.

    Well I googled, and googled, and got nothing but Ubuntu results. I'm so sick of having Ubuntu shoved down my throat...So I finally had another Duh moment and said to my self, just go to the SUSE forums...and low and behold the first search..Bingo a lucid answer!

    Thank You once again to the SUSE community! You guys and gals are the best!
    Motherboard: GA-EP45-UD3P
    CPU: Core2Quad Q8400 2.66GHz.
    Memory: 4 GIB DDR2
    GPU: Geforce GTX 650 1GIB Driver: NVIDIA G03- 340.96
    OS & Desktop: 42.2Leap 64 bit, KDE Plasma 5.8.3,QT 5.6.1 Kernel 4.4.27-2-deafult

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •