Results 1 to 3 of 3

Thread: Firefox / Chromium content encoding error

  1. #1

    Default Firefox / Chromium content encoding error

    Hi guys!
    I just installed openSUSE 12.2 64bit from a KDE live cd, and it looks great! There's just one little problem: when I try to reach facebook.com I got the "Content Encoding Error. The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression." with firefox and Errore 330 (net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED) with Chromium. I know it's not facebook because I can actually reach it with Firefox 16.0.1 on Ubuntu (firefox on openSUSE is the same version). Any idea how to solve this problem? Thanks a lot!

  2. #2
    ab NNTP User

    Default Re: Firefox / Chromium content encoding error

    -----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
    Hash: SHA1

    Also on 12.2 x86_64 with KDE, and both FF 15.0.1 and Chromium are able
    to access the site without error. Anything odd happen, or get chosen,
    during your install?

    Good luck.
    -----BEGIN PGP SIGNATURE-----
    Version: GnuPG v2.0.19 (GNU/Linux)
    Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://www.enigmail.net/

    iQIcBAEBAgAGBQJQgZvQAAoJEF+XTK08PnB5msEP/iVdF40Nm50mP1Vfj5BiVzwY
    yB/3te0f7s739I3X8oMehEMNuIuijRXAHKJWUSQ9V62hFg6AQZ+aDkhKvSQIv06U
    VHxOVdeH6iPZW5GKQVJAdaw6aZBFzW0EHgZVNABkvMhUY6dxMD0VIeYq0p5/j+vc
    JQJwa4/XPE3inzqhFYO2tIHWm6c+zEfhSUeIO2FiXY5SfwX7Sv1aNamVKXRYg+cs
    9W41+/IfDZVWglkFjC73tCv/IE5A5/mLJP6Bk9xqVtaXP5me5bAb9jMU8B+4Tb7Z
    zp2OVEj0DLIF8LOZfhXbJ1y9gZhLI0WUUYVDuk5ErvuahrO3acT1XoS4m3o+WR5B
    8GdGddYA2ZA26ZgD2B24CiCFVUCjQGePw8te+5P8vqJ2sT6WcrIol7vw/LuvCWH/
    9W/xrt8m4W6oX5o8OINswLLtGuI1WLnVRafLJWJ7uO1yqmrxGzY4LNpIBocVxeI9
    Ie7Xu5iyLxHIK0le+WkdQ7QMr/jXOIz6x9M+rhVxoR5A9jfDrLezEwSsage+xYFq
    EF3R3XWZW6JrGnrFq6qZbtXNQJ+JZdS6pS/jpBMyvntDfaJu/de2kM20VD/XTuQm
    qSdG5eXeCQd4q6uaESiWVzs6pU5ZWLviZRkb2gno8aEAlIRGzi+slQvwBB9kHYuj
    P8yeXqPFFPk2wIp4bUmM
    =AXfV
    -----END PGP SIGNATURE-----

  3. #3

    Default Re: Firefox / Chromium content encoding error

    Mmmh nope, I don't think so. The only thing that might have been a bit different is the update process: I updated right after the installation, without waiting one or two minutes for the notification to appear. But I don't know if it matters.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •