Results 1 to 4 of 4

Thread: transmageddon don't start

  1. #1

    Default transmageddon don't start

    on my suse tumbleweed with kde 4.9.2 I installed transmageddon but it gives me this error:

    Code:
    pla@pla-tumbleweed:~> transmageddon 
    Traceback (most recent call last):
      File "transmageddon.py", line 31, in <module>
        from gi.repository import Notify
    ImportError: No module named gi.repository
    pla@pla-tumbleweed:~>
    is there any solution??
    thnx, ciao, pier

  2. #2
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Spain
    Posts
    25,547

    Default Re: transmageddon don't start

    On 2012-10-13 20:26, pier andreit wrote:
    >
    > on my suse tumbleweed with kde 4.9.2 I installed transmageddon but it
    > gives me this error:


    You should ask in the tumbleweed forum.

    --
    Cheers / Saludos,

    Carlos E. R.
    (from 12.1 x86_64 "Asparagus" at Telcontar)

  3. #3

    Default Re: transmageddon don't start

    Quote Originally Posted by robin_listas View Post
    You should ask in the tumbleweed forum.

    --
    Cheers / Saludos,

    Carlos E. R.
    (from 12.1 x86_64 "Asparagus" at Telcontar)
    :-) you are right, also becouse in 12.2 it works :-))
    thnx, ciao, pier :-))

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    19,861
    Blog Entries
    14

    Default Re: transmageddon don't start

    Output of
    Code:
    zypper lr -d
    Running Tumbleweed here, installed transmageddon, and it works, i.e. it starts normally.
    ° Appreciate my reply? Click the star and let me know why.

    ° Perfection is not gonna happen. No way.

    https://en.opensuse.org/openSUSE:Board#Members
    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •