Results 1 to 5 of 5

Thread: Forticlient SSL VPN - not working

  1. #1
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Montevideo
    Posts
    32

    Default Forticlient SSL VPN - not working

    Howdy,

    I was wondering if someone has installed Forticlient ssl vpn from the tar.gz

    In the instructions says that after decompressing you only have to run the program but when i do that nothing happens. Not even an error message.

    If i run the script setup.linux.sh gives an agreement message and then it stops.

    I've tried also to run forticlient under wine but also didn't work :S

    Im using openSUSE 12.2 mantis 64 bits

    Anyone having this problem too? I don't know what else to do.

    Thanks in advance for any tip.

    Best regards,
    JM

  2. #2

    Default Re: Forticlient SSL VPN - not working

    I have the same issue with this error message:

    ./forticlientsslvpn: error while loading shared libraries: libgthread-2.0.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory

    any hint or how-to fix this?



    Quote Originally Posted by m1cky64 View Post
    Howdy,

    I was wondering if someone has installed Forticlient ssl vpn from the tar.gz

    In the instructions says that after decompressing you only have to run the program but when i do that nothing happens. Not even an error message.

    If i run the script setup.linux.sh gives an agreement message and then it stops.

    I've tried also to run forticlient under wine but also didn't work :S

    Im using openSUSE 12.2 mantis 64 bits

    Anyone having this problem too? I don't know what else to do.

    Thanks in advance for any tip.

    Best regards,
    JM

  3. #3
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Germany
    Posts
    4,654

    Default Re: Forticlient SSL VPN - not working

    Check if you have libgthread-2_0-0-32bit or libgthread-2_0-0 (I do not
    know which of them you need since I do not know if that is a 32 or 64bit
    application what you have).

    --
    PC: oS 12.2 x86_64 | i7-2600@3.40GHz | 16GB | KDE 4.8.5 | GeForce GT 420
    ThinkPad E320: oS 12.2 x86_64 | i3@2.30GHz | 8GB | KDE 4.9.2 | HD 3000
    eCAFE 800: oS 11.4 i586 | AMD Geode LX 800@500MHz | 512MB | lamp server

  4. #4
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Montevideo
    Posts
    32

    Default Re: Forticlient SSL VPN - not working

    Is there a chance if it is a 32 bit application , won't work in 64 bit systems?

  5. #5
    josephkk NNTP User

    Default Re: Forticlient SSL VPN - not working

    On Fri, 02 Nov 2012 16:26:01 GMT, m1cky64
    <m1cky64@no-mx.forums.opensuse.org> wrote:

    >
    >Is there a chance if it is a 32 bit application , won't work in 64 bit
    >systems?


    AFAIK no, presuming that the full 32-bit execution environment has been
    installed as well. You need to install it as a pattern, preferably at
    original install time.

    ?-)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •