Results 1 to 2 of 2

Thread: No cycles render engine in Blender 2.63 (openSUSE 12.2)

  1. #1
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Chania - Crete - Greece
    Posts
    70

    Default No cycles render engine in Blender 2.63 (openSUSE 12.2)

    Hello guys,

    I installed openSUSE 12.2 (x86_64) and Blender3D 2.63a from the community repositories. The first thing I noticed is that the Cycles Render Engine is not in the list of available engines. I know that Cycles is a kind of addon, but it is enabled by default. I searched through the enabled addons and I found a message saying that it cannot find the script files for Cycles. This looks as a packaging problem, because the render engine in question is there when I compile Blender in my computer (I've done it in a FreeBSD machine and yes, Cycles is there.)

    Is there anything I could do to add Cycles in my Blender installation?
    Where can I report this problem in order to solve the packaging problem?

    Best regards
    Elias

    openSUSE 12.2 64bit
    Packard Bell EasyNote SJ82

  2. #2

    Default Re: No cycles render engine in Blender 2.63 (openSUSE 12.2)

    I guess you have to report it to the blender packager.
    I found-out the other day that it has no option in the user preferences.
    I switched my blender2.63a to the download tar ball from blender site which is
    installed on opensuse 12.1 partition on the same machine.
    People who do not break things first will never learn to create anything

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •