Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 24 of 24

Thread: Video player in Firefox not working

  1. #21
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    26,513
    Blog Entries
    15

    Default Re: Video player in Firefox not working

    Quote Originally Posted by Maximillium
    malcolmlewis;2479077 Wrote:
    > Hi
    > Switch to html5?
    > 'YouTube - Broadcast Yourself.' (http://www.youtube.com/html5/)


    Looks interesting. How would I participate in the trial? Aren't we
    supposed to get all our software from the repository?

    Still a noob, here.

    Hi
    Down the bottom of the link I gave, just select to join the beta and it
    saves a cookie to use html5 rather than flash....

    --
    Cheers Malcolm °¿° (Linux Counter #276890)
    SUSE Linux Enterprise Desktop 11 (x86_64) Kernel 3.0.34-0.7-default
    up 11 days 1:34, 2 users, load average: 0.50, 0.40, 0.41
    CPU Intel i5 CPU M520@2.40GHz | Intel Arrandale GPU


  2. #22

    Default Re: Video player in Firefox not working

    Quote Originally Posted by malcolmlewis View Post
    Hi
    Down the bottom of the link I gave, just select to join the beta and it
    saves a cookie to use html5 rather than flash....
    Thanks, Malcolm - I'll give it a try

    Heh - I just discovered I'm already in the trial. Some browsers that support HTML5 are automatically put in the trial by a cookie that tells it to use HTML5.

    Meantime, back at the ranch, I tried re-activating some extensions and immediately crashed, to it's going to be activate-crash activate-crash until I figure out which, etc.

    Onward....

  3. #23
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    where I am is where I am
    Posts
    1,160

    Default Re: Video player in Firefox not working

    Have you removed Gnash? That maybe your problem, like Caf said don't use both.
    We are what we think.
    All that we are arises with our thoughts.
    With our thoughts we make the world.

    My 64 bit: Gateway 5670 UPDATED | RADEON RX 570 |CPU AMD - Ryzen 5 1600
    Opensuse Tumbleweed Plasma 5

  4. #24

    Default Re: Video player in Firefox not working

    Quote Originally Posted by Sagemta View Post
    Have you removed Gnash? That maybe your problem, like Caf said don't use both.
    Hi Sagemta; yes, Gnash gone. Seems to be running on HTML5 at the moment.

    Only had a couple of crashes today, still experimenting.

    I still believe this has something to do with Firefox, when going from v14.0.0 to v14.0.1

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •