Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 24

Thread: Video player in Firefox not working

  1. #11
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sogndal, Noreg
    Posts
    1,103

    Default Re: Video player in Firefox not working

    Skype Buttons for Kopete (not sure why this is in here)
    Comes with Kopete I believe
    OpenSuSE 13.1, KDE 4.11.5, 64bit
    Gigabyte 990FXA-UD3, AMD FX8350, MSI GeForce GTX 760, RME HDSP9632, 16GB HyperX Kingston DDR3, Samsung 840-Pro SSD 128GB, WD Desktop Black 1TB, Hitachi Deskstar 7K1000 750GB

  2. #12
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,733
    Blog Entries
    20

    Default Re: Video player in Firefox not working

    Working fine here
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  3. #13

    Default Re: Video player in Firefox not working

    Quote Originally Posted by F_Sauce View Post
    Maybe try resetting or refreshing the plug-in list. I don't know how Firefox does this but it sometimes happens that I need to refresh the plugins list manually in Konqueror to have them working properly, e.g. after installing/uninstalling something which falls under that category. Perhaps it is a problem that gnash is still present on your list?
    Hi, "Sauce":
    I don't think Firefox does this at all, at least from the usual user interfaces - maybe in "about:config", but I'm not all that comfortable there. I have just uninstalled Gnash and Kopete using Yast2 and am about to reboot.
    Interesting avatar, there ... self portrait?
    Rebooting now....

  4. #14

    Default Re: Video player in Firefox not working


  5. #15

    Default Re: Video player in Firefox not working

    I also found these:

    Flash Player Help
    and
    Adobe fixes Flash Player for Firefox to stop crashes - Computerworld
    (but don't believe it. They only "fixed" it for Winders, and check the comments below the article if you have the time.)

    Sigh....

  6. #16
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sogndal, Noreg
    Posts
    1,103

    Default Re: Video player in Firefox not working

    Yes, me on the avatar, with a bit of added colour

    I have stuck with the latest (update-repo) version of the 11.1.xxx series Flash. Most 11.2.xxx Flash versions I have tried have hung for a while when loading flash elements, though not necessarily crashed. I don't know if reverting to an older flash player will solve your problem, but it might be worth a try. Some discussion on a related issue: http://forums.opensuse.org/english/g...dia-crash.html

    By the way, how did it go after you uninstalled Gnash?
    OpenSuSE 13.1, KDE 4.11.5, 64bit
    Gigabyte 990FXA-UD3, AMD FX8350, MSI GeForce GTX 760, RME HDSP9632, 16GB HyperX Kingston DDR3, Samsung 840-Pro SSD 128GB, WD Desktop Black 1TB, Hitachi Deskstar 7K1000 750GB

  7. #17

    Default Re: Video player in Firefox not working

    Quote Originally Posted by F_Sauce View Post
    Yes, me on the avatar, with a bit of added colour:) I have stuck with the latest (update-repo) version of the 11.1.xxx series Flash. Most 11.2.xxx Flash versions I have tried have hung for a while when loading flash elements, though not necessarily crashed. I don't know if reverting to an older flash player will solve your problem, but it might be worth a try. Some discussion on a related issue: http://forums.opensuse.org/english/g...dia-crash.html By the way, how did it go after you uninstalled Gnash?
    Hi again:

    I took out these two from Firefox after uninstalling them with Yast2:
    Shockwave Flash 10.1 r999
    Gnash 0.8.11dev Skype Buttons for Kopete

    There did seem to be some kind of competition between Adobe and Gnash - Gnash was doing the work but is not much of a player; it reacts slowly to settings changes, takes 3 mouse clicks to get it into full screen mode, and doesn't get the syncing of voice/lips quite right, which looks a little strange.

    I would gladly revert to Firefox 14.0.0 and whatever it used for Adobe video plugins - but it just ain't in the repository anymore. Seems like that's an error too - we should be able to revert to an earlier version if we want, but where are they?

    So now some videos play (youtube, etc.) and some don't - my current example is one of the videos on TED that I referred to above. Others on TED seem to play O.K. Go figure.

    I think we're just screwed until Firefox and Adobe get their *bleep* together....

    Thank-yous to Martin, Sauce, & caf for trying to help.

  8. #18
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    27,107
    Blog Entries
    15

    Default Re: Video player in Firefox not working

    Quote Originally Posted by Maximillium
    I think we're just screwed until Firefox and Adobe get their *bleep*
    together....

    Thank-yous to Martin, Sauce, & caf for trying to help.

    Hi
    Switch to html5?
    http://www.youtube.com/html5/

    --
    Cheers Malcolm °¿° (Linux Counter #276890)
    SUSE Linux Enterprise Desktop 11 (x86_64) Kernel 3.0.34-0.7-default
    up 11 days 0:39, 2 users, load average: 0.49, 0.70, 0.70
    CPU Intel i5 CPU M520@2.40GHz | Intel Arrandale GPU


  9. #19
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,733
    Blog Entries
    20

    Default Re: Video player in Firefox not working

    Maximillium wrote:

    > There did seem to be some kind of competition between Adobe and Gnash -


    Yes
    Never have both

  10. #20

    Default Re: Video player in Firefox not working

    Quote Originally Posted by malcolmlewis View Post
    Hi
    Switch to html5?
    YouTube - Broadcast Yourself.
    Looks interesting. How would I participate in the trial? Aren't we supposed to get all our software from the repository?

    Still a noob, here.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •