Hi everyone!

I'm running openSUSE 12.1 (x84_64), the 3.1.10-1.16-desktop kernel, and GNOME 3.4.1 with the following repositories:
Code:
~> zypper repos --details
 #  | Alias                   | Name                       | Enabled | Refresh | Priority | Type   | URI                                                                          | Service 
 ---+-------------------------+----------------------------+---------+---------+----------+--------+------------------------------------------------------------------------------+-------- 
  1 | repo-debug              | openSUSE-12.1-Debug        | No      | No      |   99     | NONE   | http://download.opensuse.org/debug/distribution/12.1/repo/oss/               |         
  2 | repo-debug-update       | openSUSE-12.1-Update-Debug | No      | No      |   99     | NONE   | http://download.opensuse.org/debug/update/12.1/                              |         
  3 | repo-gnome-3.4          | openSUSE-12.1-GNOME-3.4    | Yes     | Yes     |   90     | rpm-md | http://download.opensuse.org/repositories/GNOME:/STABLE:/3.4/openSUSE_12.1/  |         
  4 | repo-gnome-apps         | openSUSE-12.1-GNOME-apps   | Yes     | Yes     |   91     | rpm-md | http://download.opensuse.org/repositories/GNOME:/Apps/openSUSE_12.1/         |         
  5 | repo-libreoffice-stable | openSUSE-12.1-LibreOffice  | Yes     | No      |   92     | rpm-md | http://download.opensuse.org/repositories/LibreOffice:/Stable/openSUSE_12.1/ |         
  6 | repo-mozilla            | openSUSE-12-1-Mozilla      | Yes     | No      |   92     | rpm-md | http://download.opensuse.org/repositories/mozilla/openSUSE_12.1/             |         
  7 | repo-non-oss            | openSUSE-12.1-Non-Oss      | Yes     | Yes     |   99     | yast2  | http://download.opensuse.org/distribution/12.1/repo/non-oss/                 |         
  8 | repo-oss                | openSUSE-12.1-Oss          | Yes     | Yes     |   99     | yast2  | http://download.opensuse.org/distribution/12.1/repo/oss/                     |         
  9 | repo-packman            | openSUSE-12.1-Packman      | Yes     | Yes     |   92     | rpm-md | http://packman.inode.at/suse/12.1/                                           |         
 10 | repo-source             | openSUSE-12.1-Source       | No      | Yes     |   99     | NONE   | http://download.opensuse.org/source/distribution/12.1/repo/oss/              |         
 11 | repo-update             | openSUSE-12.1-Update       | Yes     | Yes     |   92     | rpm-md | http://download.opensuse.org/update/12.1/                                    |
I'm running Banshee 2.4.1 from the Gnome-apps repository, and this is merely an inquiry about a possible bug happening when playing albums ripped with Vorbis Audio. My system runs fine.

It's just an annoyance really, and the problem is that “Repeat Off” and “Stop When Finished” (under Playback) doesn't work with .ogg files. It doesn't happen with .mp3 or .flac. I would just prefer that albums stop when finished when you explicitly tell the application to do so.

I think I switched to the Gnome-apps repository because of this, hoping it would be resolved in a never version; that hasn't happened. If anybody else could confirm this issue I'll file a bug report.

Thanks for your time