Results 1 to 3 of 3

Thread: No USB in VirtualBox 4.1.16_OSE r78094

  1. #1

    Default No USB in VirtualBox 4.1.16_OSE r78094

    I'm running openSUSE 12.1. I have VirtualBox 4.1.16_OSE r78094 installed with the extensionpack for this version. I can't get any USB device to work in my guest which is Windows Vista. I have tried to install the extension pack as user and as root but no difference. I have tried having the USB device mounted and dismounted when booting the guest.

    The only device I can get to work is my iPhone.

    When I was running VirtualBox 4.1.14 with the same guest machine this was working properly.

    I have tried to remove and reinstall Virtualbox.

    Any ideas why this is not working now?

  2. #2
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Austin - Texas
    Posts
    10,140
    Blog Entries
    48

    Default Re: No USB in VirtualBox 4.1.16_OSE r78094

    VirtualBox questions should be made in the Virtualization forum. Please do not make any comments until its gets moved.

    Thank You,
    My Blog: https://forums.opensuse.org/blogs/jdmcdaniel3/

    Software efficiency halves every 18 months, thus compensating for Moore's Law

    Its James again from Austin, Texas

  3. #3
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Austin - Texas
    Posts
    10,140
    Blog Entries
    48

    Default Re: No USB in VirtualBox 4.1.16_OSE r78094

    This message thread is now open for messages. Thank you for your consideration in the matter.

    Thank You,
    My Blog: https://forums.opensuse.org/blogs/jdmcdaniel3/

    Software efficiency halves every 18 months, thus compensating for Moore's Law

    Its James again from Austin, Texas

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •