Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Suse Studio test drive not working..

  1. #11
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    syria-aleppo
    Posts
    42

    Default Re: Suse Studio test drive not working..

    ok, i have installed flash 11.1 from Yast and same thing..
    Opensuse 12.1 Gnome
    to be or not to be..

  2. #12
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    17,044

    Default Re: Suse Studio test drive not working..

    On Fri, 01 Jun 2012 17:46:03 +0000, Mhannysabbagh wrote:

    > ok, i have installed flash 11.1 from Yast and same thing..


    Not sure at this point - you might click the 'forum' link from the SUSE
    Studio page and post to the folks there - the team that manages the
    systems follows that forum/mailing list (it's a little bit of both) and
    can get more detailed on this issue with you.

    Jim



    --
    Jim Henderson
    openSUSE Forums Administrator
    Forum Use Terms & Conditions at http://tinyurl.com/openSUSE-T-C

  3. #13
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Spain
    Posts
    25,547

    Default Re: Suse Studio test drive not working..

    On 2012-06-01 16:38, malcolmlewis wrote:

    > Hi
    > But the change of your ip address is highly unlikely during a session
    > (which is what tor does), the change normally happens on a ADSL router
    > disconnect.


    I experience them midsession.

    --
    Cheers / Saludos,

    Carlos E. R.
    (from 11.4 x86_64 "Celadon" at Telcontar)

  4. #14
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Spain
    Posts
    25,547

    Default Re: Suse Studio test drive not working..

    On 2012-06-01 16:56, Jim Henderson wrote:
    > On Fri, 01 Jun 2012 14:28:05 +0000, Carlos E. R. wrote:
    >
    >> I'm curious. Would then this be a problem for those people that are on
    >> ADSL, and which provider changes forcibly their IP now and then?

    >
    > If your IP address changed during a session, yes, you'd lose your
    > connection to the testdrive instance.


    And no procedure to recover, perhaps?


    --
    Cheers / Saludos,

    Carlos E. R.
    (from 11.4 x86_64 "Celadon" at Telcontar)

  5. #15
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    17,044

    Default Re: Suse Studio test drive not working..

    On Fri, 01 Jun 2012 21:23:08 +0000, Carlos E. R. wrote:

    > On 2012-06-01 16:56, Jim Henderson wrote:
    >> On Fri, 01 Jun 2012 14:28:05 +0000, Carlos E. R. wrote:
    >>
    >>> I'm curious. Would then this be a problem for those people that are on
    >>> ADSL, and which provider changes forcibly their IP now and then?

    >>
    >> If your IP address changed during a session, yes, you'd lose your
    >> connection to the testdrive instance.

    >
    > And no procedure to recover, perhaps?


    Restart the test drive. That's the recovery.

    Jim



    --
    Jim Henderson
    openSUSE Forums Administrator
    Forum Use Terms & Conditions at http://tinyurl.com/openSUSE-T-C

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •