Results 1 to 4 of 4

Thread: RabbitVCS isn't working

  1. #1
    Join Date
    May 2012
    Location
    Brazil - Minas Gerais
    Posts
    3

    Exclamation RabbitVCS isn't working

    On OpenSuse 12.1, rabbitvcs is showing two issues

    1. when I tried to run through the command line I got this:
      user@place:~/Dropbox/ufmg$ rabbitvcs commit repository
      user@place:~/Dropbox/ufmg$ Traceback (most recent call last):
      File "/usr/lib/python2.7/site-packages/rabbitvcs/ui/commit.py", line 435, in <module>
      window = commit_factory(paths, options.base_dir, message=options.message)
      File "/usr/lib/python2.7/site-packages/rabbitvcs/ui/commit.py", line 426, in commit_factory
      return classes_map[guess["vcs"]](paths, base_dir, message)
      File "/usr/lib/python2.7/site-packages/rabbitvcs/ui/commit.py", line 229, in __init__
      self.vcs.svn().get_repo_url(self.base_dir)
      AttributeError: Dummy instance has no attribute 'get_repo_url'
    2. It is not showing the shortcuts in the context menus


    Any idea how to solve this problem? Thanks in advance

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    25,157

    Default Re: RabbitVCS isn't working

    Please, to make it readable to others, copy/paste your compuuter session parts you want to show between CODE tag: http://forums.opensuse.org/english/i...ags-guide.html

    And this should include your prompt, the command(s) you gave (you did that allready) and of course the output you got. This will not only preserve the lay-out of the original, but also make a clear difference between computer facts and story.
    Henk van Velden

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    25,157

    Default Re: RabbitVCS isn't working

    To begin with, I only have openSUSE 11.4 here, not 12.1, thus I may be wrong on this.

    But I can not find a package rabbitvcs in the standard repos. When the same is true for 12.1, you should at least have explained where you have that product installed from. The more where your problem may point to incompatable product versions and thus dependancies may be important.
    Henk van Velden

  4. #4
    Join Date
    May 2012
    Location
    Brazil - Minas Gerais
    Posts
    3

    Default Re: RabbitVCS isn't working

    Ok, sorry for the missing code flags, thanks for the tip.

    I never installed openSUSE before, so I started with 12.1.

    The repository was Index of /repositories/devel:/tools:/scm/openSUSE_12.1 and I think it is official.
    I installed as explained here http://wiki.rabbitvcs.org/wiki/install/opensuse, so this should be compatible, since the repository is for 12.1.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •