Results 1 to 4 of 4

Thread: GNOME Network Manager not working after update to 0.9.4

  1. #1

    Default GNOME Network Manager not working after update to 0.9.4

    I've been using GNOME Network Manager 0.9.0 on KDE 4 and it worked fine with the icon showing in the Notification Area. After updating to 0.9.4 on startup I can see it trying to load in the Notification area with an empty space but it never shows. When I run nm-applet in the terminal I get the error below.

    ** Message: applet now removed from the notification area

    ** (nm-applet:1908): WARNING **: get_all_cb: couldn't retrieve system settings properties: (32) Unit dbus-org.freedesktop.NetworkManager.service failed to load: No such file or directory. See system logs and 'systemctl status dbus-org.freedesktop.NetworkManager.service' for details..

    ** (nm-applet:1908): WARNING **: fetch_connections_done: error fetching connections: (32) Unit dbus-org.freedesktop.NetworkManager.service failed to load: No such file or directory. See system logs and 'systemctl status dbus-org.freedesktop.NetworkManager.service' for details..

    ** (nm-applet:1908): WARNING **: Failed to register as an agent: (32) Unit dbus-org.freedesktop.NetworkManager.service failed to load: No such file or directory. See system logs and 'systemctl status dbus-org.freedesktop.NetworkManager.service' for details.
    ** Message: applet now embedded in the notification area
    ** Message: applet now removed from the notification area

    I tried a few solutions where it required oxygen icons to work which I already have when using 0.9.0. along with making sure it auto starts. One solution I couldn't try was editing the rc.conf file in /etc/ which I don't have.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Australia
    Posts
    142

    Default Re: GNOME Network Manager not working after update to 0.9.4

    Have you locked the status of some packages.

  3. #3

    Default Re: GNOME Network Manager not working after update to 0.9.4

    Quote Originally Posted by knightron View Post
    Have you locked the status of some packages.
    None, but after talking to a friend what I did was apparently a no no. He told me that I shouldn't update to packages from a factory repository that haven't been released by the main repository. So I just reverted back to an older version.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Spain
    Posts
    25,547

    Default Re: GNOME Network Manager not working after update to 0.9.4

    On 2012-04-20 22:36, Static2k wrote:

    > None, but after talking to a friend what I did was apparently a no no.
    > He told me that I shouldn't update to packages from a factory repository
    > that haven't been released by the main repository. So I just reverted
    > back to an older version.


    You should not have a factory repository enabled.

    --
    Cheers / Saludos,

    Carlos E. R.
    (from 11.4 x86_64 "Celadon" at Telcontar)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •