Hey all,
Firstly Just gonna give a bit about my setup:

Ive got OpenSuSE installed on a HP Proliant DL380 G5 2U Server, its located in my house and it is used for some things,, NAS, Teamspeak Server, Mincraft Test Server, and a Media Server. Its using XFCE when I need to use gui programs so its not enabled on startup.

Ive been trying to install Xlink Kai on this server for a couple of days but with no luck. Im not a Linux Wizz.. but i have a bit of linux exp.. ive seen a few of these threads opened but dont resolve.

So here it is:
Ive got the Kaiengine on the server when running it it goes "./kaiengine: error while loading shared libraries: libwx_gtk2u_richtext-2.8.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory" when i do
ldd it gives me:
Code:
      
        linux-gate.so.1 =>  (0xffffe000)
        libwx_gtk2u_richtext-2.8.so.0 => not found
        libwx_gtk2u_aui-2.8.so.0 => not found
        libwx_gtk2u_xrc-2.8.so.0 => not found
        libwx_gtk2u_qa-2.8.so.0 => not found
        libwx_gtk2u_html-2.8.so.0 => not found
        libwx_gtk2u_adv-2.8.so.0 => not found
        libwx_gtk2u_core-2.8.so.0 => not found
        libwx_baseu_xml-2.8.so.0 => not found
        libwx_baseu_net-2.8.so.0 => not found
        libwx_baseu-2.8.so.0 => not found
        libstdc++.so.6 => /usr/lib/libstdc++.so.6 (0xf76a4000)
        libm.so.6 => /lib/libm.so.6 (0xf7679000)
        libgcc_s.so.1 => /lib/libgcc_s.so.1 (0xf765b000)
        libpthread.so.0 => /lib/libpthread.so.0 (0xf763f000)
        libc.so.6 => /lib/libc.so.6 (0xf74d2000)
        /lib/ld-linux.so.2 (0xf77aa000)
so i then went an installed wxWidgets-devel. i did ldd kaiengine again same result. could ya help me?

-Stephen