Results 1 to 6 of 6

Thread: Compiz problem

  1. #1

    Default Compiz problem

    Everything's ok with that except for one weird thing: when i turn desktop effects on all apps windows that are supposed to be maximized when run don't really get maximized leaving thin edges on top, bottom and left-right corners. That also results in partial visual corruption of fonts in the windows. That happens to browsers mainly. Still, i can fix that by minimizing the window and maximizing it, that way it gets normal. But if i close an app and open it back again it's the same half-maximized with broken fonts inside. Any solutions?..

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Earth - Denmark
    Posts
    10,730

    Default Re: Compiz problem

    On 02/22/2012 07:06 PM, Zelator wrote:
    >
    > Any solutions?..


    since you didn't declare, i'll assume you are using the latest version
    of openSUSE and one of the most popular desktops (please always include
    such basic info)

    are you sure you are using compiz?

    i think if you are that could be the problem (that is to say: as far as
    i know neither the KDE4.7 nor Gnome3 for 12.1 uses compiz)

    but, if you are not using compiz, then try installing a better video
    driver, start here: http://tinyurl.com/37v9y7m

    --
    DD http://tinyurl.com/DD-Caveat
    What does DistroWatch write about YOU?: http://tinyurl.com/SUSEonDW

  3. #3

    Default Re: Compiz problem

    I'm sorry, i said what version i'm using in my previous post. But anyway: openSUSE 11.4, Gnome 2.32, and integrated compiz desktop effects.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    24,732

    Default Re: Compiz problem

    Well, DenverD tries to help you on the base of a lot of guesses. Most people will not. Please take into account that most of us have their crystal balls put into winter storage.
    Henk van Velden

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,719
    Blog Entries
    20

    Default Re: Compiz problem

    Quote Originally Posted by Zelator View Post
    I'm sorry, i said what version i'm using in my previous post. But anyway: openSUSE 11.4, Gnome 2.32, and integrated compiz desktop effects.
    Probably better without effects IMO
    Post the result of
    Code:
    /sbin/lspci -nnk
    Leap 15_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Earth - Denmark
    Posts
    10,730

    Default Re: Compiz problem

    On 02/22/2012 08:26 PM, Zelator wrote:
    > i said what version i'm using in my previous post


    which is not part of this thread...and, yes i guess i could search the
    forums to learn what you were using in your last post....but, i won't..

    --
    DD
    What does DistroWatch write about YOU?: http://tinyurl.com/SUSEonDW

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •