Results 1 to 5 of 5

Thread: Cannot see icons on desktop or in kickoff menu

  1. #1

    Default Cannot see icons on desktop or in kickoff menu

    I've tried whole night to get my ati fglrx driver installed, but now I still cant see those icon:



    I'm totally a newbie, and dont know what's wrong.

    Can you help me with that ?

  2. #2
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Europe
    Posts
    657

    Default Re: Cannot see icons on desktop or in kickoff menu

    I find it curious that the Firefox icon and the icons in the Systray work fine. What happens when you select a different icon theme in Systemsettings > Application Appearance > Icons (Alt+F2 and 'kcmshell4 icons' works too)?

  3. #3

    Default Re: Cannot see icons on desktop or in kickoff menu

    I switched to Default Gnome Theme and....wow~ all the icons just come back!
    Thank you, my Lord!

  4. #4
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Europe
    Posts
    657

    Default Re: Cannot see icons on desktop or in kickoff menu

    Quote Originally Posted by calmire View Post
    I switched to Default Gnome Theme and....wow~ all the icons just come back!
    Thank you, my Lord!
    That's good. Although not necessarily perfect, because now you are using the Gnome icons on a KDE desktop. What happens if you switch back to the Oxygen icons? It could be that there just had been some sort of glitch and that they now show.

    If they don't, check in your repositories if you have the icons installed. In YaST2 look for 'oxygen-icon-theme', 'oxygen-icon-theme-large' and 'oxygen-icon-theme-scalable'. I am not entirely sure which one you would need, although I doubt it is the '-scalable' because that package is really huge (~230MB).

  5. #5

    Default Re: Cannot see icons on desktop or in kickoff menu

    Quote Originally Posted by Lord_Emsworth View Post
    That's good. Although not necessarily perfect, because now you are using the Gnome icons on a KDE desktop. What happens if you switch back to the Oxygen icons? It could be that there just had been some sort of glitch and that they now show.
    sorry for the delayed reply. Yes they show up normally now !

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •