Results 1 to 9 of 9

Thread: GroupWise 8 broke , cant login, but server shows that i did successfully...wth??

  1. #1

    Exclamation GroupWise 8 broke , cant login, but server shows that i did successfully...wth??

    Hi guys,

    I'm sort of a noob with linux so forgive any noob questions i may ask. I currently have OpenSuse 11.4 installed with Gnome. I have been using the Groupwise 8 Client on this machine for a long time now. When i turn it on today, i no longer can login. It keeps saying my password is wrong, but i am 110% certain i am typing it in right. When i login on a windows machine using the same password it let me in just fine. Here is the weird thing. I check to logs on our GW server and it shows that i logged in successfully, but the client says wrong password. I have uninstalled and reinstalled the client with no success. Has anyone seen this issue before or know how to fix it? I would really appreciate any help i can get.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    17,037

    Default Re: GroupWise 8 broke , cant login, but server shows that i didsuccessfully...wth??

    On Tue, 17 Jan 2012 18:06:03 +0000, tbattista wrote:

    > It keeps saying my password is wrong, but i am 110% certain i am typing
    > it in right.


    Are you certain that the keyboard layout didn't change?

    Try removing the groupwise client configuration files when you reinstall
    - they'll be in your home directory.

    If that doesn't work, then you may want to ask in the GroupWise forums
    over on forums.novell.com as someone there should be able to help you
    with the GW side of things.

    Jim

    --
    Jim Henderson
    openSUSE Forums Administrator
    Forum Use Terms & Conditions at http://tinyurl.com/openSUSE-T-C

  3. #3

    Default Re: GroupWise 8 broke , cant login, but server shows that i didsuccessfully...wth??

    what would the folder or file be called, because i dont see any config files in my home directory.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    17,037

    Default Re: GroupWise 8 broke , cant login, but server shows that i didsuccessfully...wth??

    On Tue, 17 Jan 2012 18:56:02 +0000, tbattista wrote:

    > what would the folder or file be called, because i dont see any config
    > files in my home directory.


    Look under ~/.novell, I think that's where it is - those who help in the
    GroupWise forums would be able to give you more specific information on
    what's in the config files. I've used GW on Linux in the past, but I
    don't know all the ins and outs the way those guys do.

    Jim



    --
    Jim Henderson
    openSUSE Forums Administrator
    Forum Use Terms & Conditions at http://tinyurl.com/openSUSE-T-C

  5. #5

    Default Re: GroupWise 8 broke , cant login, but server shows that i did successfully...wth??

    ya i found the .novell directory, it was hidden, and i opened the Groupwise folder, but not sure which is the right file to delete. I posted on that site you gave me a while ago. No one has responded yet, but hopefully they will. I appreciate your help!

  6. #6
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    17,037

    Default Re: GroupWise 8 broke , cant login, but server shows that i didsuccessfully...wth??

    On Tue, 17 Jan 2012 22:26:55 +0000, tbattista wrote:

    > ya i found the .novell directory, it was hidden, and i opened the
    > Groupwise folder, but not sure which is the right file to delete. I
    > posted on that site you gave me a while ago. No one has responded yet,
    > but hopefully they will. I appreciate your help!


    No problem, glad I could at least get you pointed in te right
    direction.

    Ji



    --
    Jim Henderson
    openSUSE Forums Administrator
    Forum Use Terms & Conditions at http://tinyurl.com/openSUSE-T-C

  7. #7

    Default Re: GroupWise 8 broke , cant login, but server shows that i did successfully...wth??

    well i deleted the Groupwise folder from .novell directory, then launched GW and i still have the same problem. I dont understand what happened.

  8. #8
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    17,037

    Default Re: GroupWise 8 broke , cant login, but server shows that i didsuccessfully...wth??

    On Wed, 18 Jan 2012 15:46:03 +0000, tbattista wrote:

    > well i deleted the Groupwise folder from .novell directory, then
    > launched GW and i still have the same problem. I dont understand what
    > happened.


    Yeah, it's definitely going to take someone with deeper GW client
    knowledge to help you with this one.

    Jim

    --
    Jim Henderson
    openSUSE Forums Administrator
    Forum Use Terms & Conditions at http://tinyurl.com/openSUSE-T-C

  9. #9

    Default Re: GroupWise 8 broke , cant login, but server shows that i didsuccessfully...wth??

    Watch the GroupWise Post Office Agent (that hosts your mailbox) Log file (assuming you can get to the log files) as you log in with the GW Linux client to see what entries it creates for your log in session.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •