Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 44 of 44

Thread: AMD Drivers

  1. #41

    Default Re: AMD Drivers

    Yeah i guess using the compositor didn't work for me because nothing changed
    in the flash player. It still has extreme lags and full screen just crashes my PC.

  2. #42

    Default Re: AMD Drivers

    Quote Originally Posted by Gikoskos View Post
    Yeah i guess using the compositor didn't work for me because nothing changed
    in the flash player. It still has extreme lags and full screen just crashes my PC.
    I don't know. I don't have much time to watch Flash videos. I just noticed a while ago - back in 11.4 + Gnome 2 time - that Flash in fullscreen used 100% of CPU resources when compositing was disabled in Gnome/Metacity and when compositing for fullscreen applications was deactivated in KDE (which is the default even if desktop effects are enable). So compositor - a script I wrote for testing purpose actually - helped me to solve this problem. But this is not the only problem with Flash (although it's the only one I had). There are other posts about Flash issues and solutions.

  3. #43

    Default Re: AMD Drivers

    Quote Originally Posted by please_try_again View Post
    I don't know. I don't have much time to watch Flash videos. I just noticed a while ago - back in 11.4 + Gnome 2 time - that Flash in fullscreen used 100% of CPU resources when compositing was disabled in Gnome/Metacity and when compositing for fullscreen applications was deactivated in KDE (which is the default even if desktop effects are enable). So compositor - a script I wrote for testing purpose actually - helped me to solve this problem. But this is not the only problem with Flash (although it's the only one I had). There are other posts about Flash issues and solutions.
    Ok that's not a problem. I don't watch many flash videos anyway.
    If there is a solution to this problem i am interested in knowing it though.

  4. #44

    Default Re: AMD Drivers

    Hello guys!

    I installed a few days ago the Catalyst drivers from AMD. I tried the ones with the "easy way" and then I uninstalled them and tried with the binary I downloaded from the AMD web. And I was experiencing problems...

    A lot of effects do not work, such as blur . Also, my laptop freezes for a second when hovering the mouse pointer over the lower right corner.

    Any solution??

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •