Results 1 to 3 of 3

Thread: Running NX Unigraphics 7.5

  1. #1

    Default Running NX Unigraphics 7.5

    Hi,

    I'm trying to install and run NX Unigraphics 7.5 (CAD/CAM) on openSUSE 12.1, 64 bits. The installation went fine, but when I run NX 7.5 I get some X errors, like these:

    X_ConfigureWindow, 12
    X_PolyFillRectangle, 70
    X_CopyArea, 62

    And sometimes "BadAlloc" (insufficient resources for operation).

    Has this something to do with my graphics card (ATI) drivers? I'm using Radeon at the moment.

  2. #2

    Default Re: Running NX Unigraphics 7.5

    Any ideas on how to fix this?

  3. #3
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Germany
    Posts
    4,654

    Default Re: Running NX Unigraphics 7.5

    Am 01.01.2012 14:26, schrieb Ailurus:
    >
    > Any ideas on how to fix this?
    >
    >

    Since you did not receive an answer for a long time, my guess is that
    there are no users of this software here.
    Since it is a commercial software you paid for, I would say ask their
    support if there are known problems with certain openSUSE versions or if
    it runs on openSUSE at all (maybe it only runs on enterprise linux
    versions?).

    Sorry I have no better idea.

    --
    PC: oS 11.4 (dual boot 12.1) 64 bit | Intel Core i7-2600@3.40GHz | KDE
    4.6.0 | GeForce GT 420 | 16GB Ram
    Eee PC 1201n: oS 11.4 64 bit | Intel Atom 330@1.60GHz | KDE 4.7.4 |
    nVidia ION | 3GB Ram

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •