Results 1 to 7 of 7

Thread: 12.1 slow response inserting password at login, result wrong

  1. #1

    Default 12.1 slow response inserting password at login, result wrong

    On my dell latitude e6510 laptop with fresh suse 12.1 and kde 4.7.2
    At login I usually use non automatic login, in 11.4 the focus was on the password field and I typed the password and everything went well, now in 12.2, the same steps brings to me to insert a wrong password, is not my failure, the first times I thougt it was me, then I tested for few days, the first password I insert is wrong, and it is due to typing speed, the second is ALWAYS correct with the same typing speed or faster, to have a correct password insertion at the first attempt I have to type very slowly a stroke each 2 seconds.
    Has anybody the same problem?? or can test?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Earth - Denmark
    Posts
    10,730

    Default Re: 12.1 slow response inserting password at login, result wrong

    On 11/22/2011 02:26 PM, pier andreit wrote:
    >
    > On my dell latitude e6510 laptop with fresh suse 12.1 and kde 4.7.2
    > At login I usually use non automatic login, in 11.4 the focus was on
    > the password field and I typed the password and everything went well,
    > now in 12.2, the same steps brings to me to insert a wrong password, is
    > not my failure, the first times I thougt it was me, then I tested for
    > few days, the first password I insert is wrong, and it is due to typing
    > speed, the second is ALWAYS correct with the same typing speed or
    > faster, to have a correct password insertion at the first attempt I have
    > to type very slowly a stroke each 2 seconds.
    > Has anybody the same problem?? or can test?
    >
    >


    i think i have seen a problem reported somewhere in these fora lately
    that the second character of the first password entered is not recognized..

    i _think_ there is a bug report on that, you can look it up here:
    http://tinyurl.com/dx2ojy5

    well, i didn't find a bug, so it is no wonder it didn't get fixed..

    i'll leave it to you and some of the others who have seen this bug to
    report it!!

    forums.opensuse.org/english/get-technical-help-here/tumbleweed/468169-12-1-stuck-boot-screen-shutdown-post2408207.html

    http://forums.opensuse.org/english/g...st2408370.html

    http://forums.opensuse.org/english/g...ml#post2402794

    http://forums.opensuse.org/english/g...ml#post2405010

    --
    DD

  3. #3

    Default Re: 12.1 slow response inserting password at login, result wrong

    It should be this:
    https://bugzilla.novell.com/process_bug.cgi
    we'll wait :-)))

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Earth - Denmark
    Posts
    10,730

    Default Re: 12.1 slow response inserting password at login, result wrong

    On 11/22/2011 09:16 PM, pier andreit wrote:
    >
    > https://bugzilla.novell.com/process_bug.cgi


    sorry but i do not see a bug on this problem at that URL address..

    do you have a bug number, or a better address??

    --
    DD

  5. #5
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Spain
    Posts
    25,547

    Default Re: 12.1 slow response inserting password at login, result wrong

    On 2011-11-22 21:16, pier andreit wrote:
    >
    > It should be this:
    > https://bugzilla.novell.com/process_bug.cgi
    > we'll wait :-)))


    That link is incorrect.

    --
    Cheers / Saludos,

    Carlos E. R.
    (from 11.4 x86_64 "Celadon" at Telcontar)

  6. #6

    Default Re: 12.1 slow response inserting password at login, result wrong

    Bug 728554

  7. #7
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Earth - Denmark
    Posts
    10,730

    Default Re: 12.1 slow response inserting password at login, result wrong

    > Bug 728554

    now we got it:
    https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=728554

    *thanks*

    --
    DD

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •