Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Προβλημα με εκκινηση του OPENSUSE

  1. #1

    Default Προβλημα με εκκινηση του OPENSUSE

    Καλημέρα σε όλους!!! Έχω ένα πρόβλημα με την εκκίνηση του OPENSUSE. Κατά την εκκίνηση μια μπαίνει κανονικά και κανένα πρόβλημα και μία ,αφού μπει στο γραφικό περιβάλλον ,μου παρουσιάζει λευκά καρέ και αδυναμία οποιασδήποτε χρήσης εκτός της κίνησης του mouse. Τώρα κάθε φορά που μου βγάζει αυτά τα καρέ κάνω ένα reset και τελειώνει η υπόθεση!!!! Αλλά δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό γιατί φοβάμαι να μην κρασαρει το σύστημα και την βάψαμε!!!!! Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει!!!! Ευχαριστώ .....!

  2. #2
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Ελλάδα(Αθήνα)-Россия (г. Красноярск)
    Posts
    2,919

    Default Απ: Προβλημα με εκκινηση του OPENSUSE

    Εμένα πάει το μυαλό στην κάρτα γραφικών. Για πες μου τι κάρτα γραφικών έχεις;
    Πάντα Φιλικά, Στάμος.
    Desktop: openSUSE Leap 42.2||x86_64||Gnome 3.14 & KDE 5||AMD PHENOM II X3||AMD RADEON R9 290X
    Γλώσσες Προγραμματισμού: C++, Qt developing.
    http://bit.ly/fT8Hfi

  3. #3
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Greece
    Posts
    89

    Default Re: Απ: Προβλημα με εκκινηση του OPENSUSE

    Hardware και μενα μου μυριζει...
    Συνηθησμενο κατι να πηγιανει στραβα...για λιγο καιρο κανεις επανεκινηση και ολα οκ...
    και ερχετε μια μερα που οτι και να κανεις δεν εχει αποτελεσμα...!

  4. #4
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Ελλάδα(Αθήνα)-Россия (г. Красноярск)
    Posts
    2,919

    Default Απ: Re: Απ: Προβλημα με εκκινηση του OPENSUSE

    ή καλύτερα για δώσε μας τα χαρακτηριστικά του υλικού σου.
    Πάντα Φιλικά, Στάμος.
    Desktop: openSUSE Leap 42.2||x86_64||Gnome 3.14 & KDE 5||AMD PHENOM II X3||AMD RADEON R9 290X
    Γλώσσες Προγραμματισμού: C++, Qt developing.
    http://bit.ly/fT8Hfi

  5. #5

    Default Re: Απ: Re: Απ: Προβλημα με εκκινηση του OPENSUSE

    Quote Originally Posted by stamostolias View Post
    ή καλύτερα για δώσε μας τα χαρακτηριστικά του υλικού σου.
    Φίλε μου Στάμο τι ακριβώς χαρακτ. θέλεις; Εχω το 11.4 σε KDE disctop και N-Vidia GFORCE 8500 GT καρτα γραφικών!

  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Syros, Greece
    Posts
    569

    Default Απ: Re: Απ: Re: Απ: Προβλημα με εκκινηση του OPENSUSE

    Έχεις εγκαταστήσει το κλειστό driver της nvidia;

  7. #7

    Default Re: Απ: Re: Απ: Re: Απ: Προβλημα με εκκινηση του OPENSUSE

    Quote Originally Posted by elksi View Post
    Έχεις εγκαταστήσει το κλειστό driver της nvidia;
    Τι είναι το "κλειστό" driver?? Σήμερα σύνδεσα τον υπολογιστή με μία άλλη οθόνη και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Δέν ξέρω τι να πω....!!!!!

  8. #8
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Ελλάδα(Αθήνα)-Россия (г. Красноярск)
    Posts
    2,919

    Default Απ: Re: Απ: Re: Απ: Re: Απ: Προβλημα με εκκινηση του OPENSUSE

    Για κάντου και μια δεύτερη και μια τρίτη επανεκίνηση και γράψε εδώ τα αποτελέσματα.
    Πάντα Φιλικά, Στάμος.
    Desktop: openSUSE Leap 42.2||x86_64||Gnome 3.14 & KDE 5||AMD PHENOM II X3||AMD RADEON R9 290X
    Γλώσσες Προγραμματισμού: C++, Qt developing.
    http://bit.ly/fT8Hfi

  9. #9
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Syros, Greece
    Posts
    569

    Default Απ: Re: Απ: Re: Απ: Re: Απ: Προβλημα με εκκινηση του OPENSUSE

    Quote Originally Posted by pjart View Post
    Τι είναι το "κλειστό" driver?? Σήμερα σύνδεσα τον υπολογιστή με μία άλλη οθόνη και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Δέν ξέρω τι να πω....!!!!!
    Για την κάρτα σου (nvidia) υπάρχουν δύο drivers. Ο ανοιχτού κώδικα nouveau (που μάλλον με αυτόν είσαι) και ο κλειστού κώδικα binary driver που δίνει η ίδια η nvidia. Για να βάλεις τον δεύτερο θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το nvidia repository.

  10. #10
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Thessalonica
    Posts
    25

    Default Re: Απ: Re: Απ: Re: Απ: Re: Απ: Προβλημα με εκκινηση του OPENSUSE

    παιδια γεια χαρα,ενα προβληματακι..ανοιγω το πισι και ψαχνει για λειτουργικο βγαζει ctrl-alt-delete μονο για επανεκινηση,. και μπαινω με φ12 δηλαδη apo to menu boot. το μονο που εκανα απο περιεργεια (χαχ) ηταν να πατησω την επιλογη windows οταν αρχικα την ειχε ..εχουμε τιποτα κατα νου?

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •