Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Menalto Gallery 3 Slideshow Not Working

  1. #11
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Angel Fire, NM USA
    Posts
    330

    Default Re: Menalto Gallery 3 Slideshow Not Working

    Here is how it looks in windows


  2. #12
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Angel Fire, NM USA
    Posts
    330

    Default Re: Menalto Gallery 3 Slideshow Not Working

    Here is a version 2 of Menalto Gallery with a properly working slideshow in my Suse KDE

    New Mexico Fly Fishing Guide Photos

    Click the slideshow link

    Menalto Gallery is a popular, widely used open source photo gallery application, and has been around for years and I've never had a problem before with it working in openSuse.

  3. #13
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Earth - Denmark
    Posts
    10,730

    Default Re: Menalto Gallery 3 Slideshow Not Working

    On 10/13/2011 07:56 PM, Ski K2 wrote:
    >
    > Here is how it looks in windows
    > [image: http://www.ib-ftp.com/pocstyle/Flash-Slideshow.png]


    and, this a nice smile in Linux:

    URL: http://paste.opensuse.org/95056394

    --
    openSUSE®, the "German Automobiles" of operating systems

  4. #14
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Angel Fire, NM USA
    Posts
    330

    Default Re: Menalto Gallery 3 Slideshow Not Working

    Wonder why Henk's 32 bit and all my 64 bit installs don't work but yours does?

    Quote Originally Posted by DenverD View Post
    On 10/13/2011 07:56 PM, Ski K2 wrote:
    >
    > Here is how it looks in windows
    > [image: http://www.ib-ftp.com/pocstyle/Flash-Slideshow.png]


    and, this a nice smile in Linux:

    URL: SUSE Paste

    --
    openSUSE®, the "German Automobiles" of operating systems

  5. #15
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Earth - Denmark
    Posts
    10,730

    Default Re: Menalto Gallery 3 Slideshow Not Working

    On 10/13/2011 08:46 PM, Ski K2 wrote:
    >
    > Wonder why Henk's 32 bit and all my 64 bit installs don't work but yours
    > does?


    maybe i am running as a 'pure' 11.4 as i can...but, updated...with no
    upgrades (of the DE, kernel, etc etc etc no installs from tumbleweed, or
    factory or or or....only _updates_ (flowing though the update repo)

    full listing of software in sig..

    oh well...there are lots of 'updates' i elected to not install (like, i
    don't use Samba so i have not allowed any updates to Samba...etc etc etc)...

    --
    DD
    Caveat-Hardware-Software-
    openSUSE®, the "German Automobiles" of operating systems

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •