Results 1 to 3 of 3

Thread: Kmail Problems

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Herefordshire, England
    Posts
    151

    Default Kmail Problems

    I am using Kmail 4.7.2 on Suse 11.4

    I have two major issues with Kmail.

    Firstly many messages have no body text, just the headers. They are normal with all text on the server.

    Secondly, I appear to have two accounts. the one I created to connect to my ISP mail server and one that was created for me called Local Folders. Trying to edit Local Folders just gives a box with a "select folder" option pointing to .local/share/local-mail. On retrieval, there is often a pop-up saying something like "duplicate mail, choose left or right or both". Deleting the Local Folders does nothing as it is recreated.

    Any help welcomed.

    John F

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,729
    Blog Entries
    20

    Default Re: Kmail Problems

    Check the ML
    There have been some problems in Factory [opensuse-kde] Trouble with last factory updates in KDF
    I have 4.7.2 but from R47
    But I don't use kmail
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Herefordshire, England
    Posts
    151

    Default Re: Kmail Problems

    This problem has been around for some time. I suspect it is more to do with akonadi. The missing text bodies turn up after a reboot.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •