Results 1 to 2 of 2

Thread: problem with VMware (workstation/server/player) in openSUSE11.4

  1. #1

    Question problem with VMware (workstation/server/player) in openSUSE11.4

    Hello everybody

    Im having a problem in opensuse 11.4 after installing any of the vmware desktop apps (workstation 7.1.4 and 8, server, player etc...). When I first installed workstation 7.1.4 a few months ago it worked fine for a while until I first updated the kernel. After that none VMware app could recompile again the modules, I always got the same error box when I try to launch any vmware app after installation (I've installed and uninstalled a few versions of player,server and workstation with always the same results, of course only one of them a time.)

    You can see the image with the error box, Its in spanish, but It basically says that opensuse cant execute the command usr/bin/vmware etc...



    I think its something that has to do with modules and services, but I dont know how to solve it. I've got the same issue in 2 different boxes, one running opensuse 11.4 32bits and the other running opensuse 11.4 64bits. I've got some other linux flavours running in those boxes and I dont have this problem with any of them

    thanks in advance

  2. #2
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Spain
    Posts
    25,547

    Default Re: problem with VMware (workstation/server/player) in openSUSE11.4

    On 2011-09-19 15:36, kiftox wrote:
    > You can see the image with the error box, Its in spanish, but It
    > basically says that opensuse cant execute the command usr/bin/vmware
    > etc...
    >
    > [image:
    > http://img820.imageshack.us/img820/5...lemvmware.png]


    Use a terminal.

    --
    Cheers / Saludos,

    Carlos E. R.
    (from 11.4 x86_64 "Celadon" at Telcontar)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •