Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 29

Thread: firefox 5.0 bug, kde, suse 11.4

  1. #1

    Default firefox 5.0 bug, kde, suse 11.4

    I'm not sure if firefox is the problem. On the website for playonlinux, I can press the login button, but the register button won't work.

    Registration for PlayOnLinux and PlayOnMac - PlayOnLinux - Run your Windows applications on Linux easily!

    Can someone tell if it's a firefox bug or a website error?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Earth - Denmark
    Posts
    10,730

    Default Re: firefox 5.0 bug, kde, suse 11.4

    On 07/18/2011 09:06 AM, lord valarian wrote:
    >
    > Can someone tell if it's a firefox bug or a website error?


    i don't see a "register button"...i see a "Login" button and a
    "Register" link below the "Login" button, but no "Register" button..

    so what are you talking about? ok, i GUESS you want to register...so, i
    fill in the register blanks and then click the "Check your email"
    button right below the fill in blanks, then i go to my mail client and
    find the new mail from PlayOnLinux, and copy paste the enclosed code
    into the "Code received on your mailbox:" blank which opened up after i
    clicked on "Check your email", and THEN i press the "Register" button
    (which aslo appeared after i clicked on "Check your email")..

    and then, when i click on Register with the code block filled in, the
    site replies: "Welcome! You are now registered"

    neither a firefox 5.0 or website bug seen here--so, i guess it is a user
    fault there. ;-)

    --
    DD
    Caveat-Hardware-Software
    openSUSE®, the BMW® of operating systems!


  3. #3

    Default Re: firefox 5.0 bug, kde, suse 11.4

    i don't see a "register button"...i see a "Login" button and a
    "Register" link below the "Login" button, but no "Register" button..
    There is a button, but it doesn't work. Like I said.

    so what are you talking about? ok, i GUESS you want to register...so, i
    fill in the register blanks and then click the "Check your email"
    button right below the fill in blanks, then i go to my mail client and
    find the new mail from PlayOnLinux, and copy paste the enclosed code
    into the "Code received on your mailbox:" blank which opened up after i
    clicked on "Check your email", and THEN i press the "Register" button
    (which aslo appeared after i clicked on "Check your email"). and then, when i click on Register with the code block filled in, the
    site replies: "Welcome! You are now registered"
    Nope, does nothing. I filled out everything in the form, many times. No email or effect of any kind when I press the button. Java script is on.

    neither a firefox 5.0 or website bug seen here--so, i guess it is a user
    fault there. ;-)
    Nope, I repeat firefox bug or website bug. Someone tell which?

  4. #4
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Bendigo, Australia
    Posts
    244

    Default Re: firefox 5.0 bug, kde, suse 11.4

    Have you tried using a different web browser? If I have problems with Firefox I try Konqueror (I use KDE) and if that’s not working I try Opera.

  5. #5

    Default Re: firefox 5.0 bug, kde, suse 11.4

    Quote Originally Posted by asarge View Post
    Have you tried using a different web browser? If I have problems with Firefox I try Konqueror (I use KDE) and if that’s not working I try Opera.
    Used Konquerer and Opera in suse, tried firefox in mswin. No effect. Disabled addons in suse firefox. Nothing. They say it works for some others.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Earth - Denmark
    Posts
    10,730

    Default Re: firefox 5.0 bug, kde, suse 11.4

    On 07/19/2011 05:06 AM, lord valarian wrote:
    >
    > They say it works for some others.


    as mentioned, the total registration process at PlayOnLinux works
    perfectly with firefox 5, in kde4.6.0, on openSUSE 11.4...of course, you
    must provide an active email address, and confirm it is yours by
    providing the code back to the registration page in the usual manner..

    i'd guess that @asarge or anyone else could confirm this also..

    --
    DD
    Caveat-Hardware-Software
    openSUSE®, the "German Engineered Automobiles" of operating systems!

  7. #7

    Default Re: firefox 5.0 bug, kde, suse 11.4

    as mentioned, the total registration process at PlayOnLinux works
    perfectly with firefox 5, in kde4.6.0, on openSUSE 11.4...of course, you
    must provide an active email address, and confirm it is yours by
    providing the code back to the registration page in the usual manner..
    Checked all the data entered many times over. I'v entered the same data about 20-30 times. It's correct.

    I have the latest suse 11.4 updates. The webmaster confirmed the email is not being sent. I'v tried it in two different OS's and three different browsers. It looks like a website bug to me.

  8. #8
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Earth - Denmark
    Posts
    10,730

    Default Re: firefox 5.0 bug, kde, suse 11.4

    On 07/19/2011 09:06 AM, lord valarian wrote:
    >
    > The webmaster confirmed the email is not being sent . . . It looks like a website bug to me.


    just for fun, *PM* me with the login, password and email address you
    want placed in the register grid....let me try to put them in here,
    using my apparently bug free firefox....and lets see if you get that
    confirming email then...

    if you do then you can complete the process and immediately change the
    password...

    how is that?

    --
    DD
    Caveat-Hardware-Software
    openSUSE®, the "German Engineered Automobiles" of operating systems!

  9. #9

    Default Re: firefox 5.0 bug, kde, suse 11.4

    just for fun, *PM* me with the login, password and email address you
    want placed in the register grid....let me try to put them in here,
    using my apparently bug free firefox....and lets see if you get that
    confirming email then...
    Funny...

    You see if you make a an account and see what happens. For, now I wait for them to fix it.

  10. #10
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Earth - Denmark
    Posts
    10,730

    Default Re: firefox 5.0 bug, kde, suse 11.4

    On 07/19/2011 10:56 PM, lord valarian wrote:
    >
    > You see if you make a an account and see what happens. For, now I wait
    > for them to fix it.


    i already told you...i made an account on the 18th, no problem at
    all...easy peasy.

    the trouble is on *your* end of the internet--not the web site's end.

    --
    DD
    Caveat-Hardware-Software
    openSUSE®, the "German Engineered Automobiles" of operating systems!

Page 1 of 3 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •