Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: 32-bit apps on OpenSuse 11.3 don't display readable text for menu items

  1. #11
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Spain
    Posts
    25,547

    Default Re: 32-bit apps on OpenSuse 11.3 don't display readable text formenu items

    On 2011-07-06 07:36, ErnestoRD wrote:

    [sidetracking]

    > I use Spanish localization, and when i fist installed suse, i had the
    > problem of some text showing in english, i went there and changed it
    > from ES to ES_MX and suse automatically downloaded the aditional
    > translations, and problem was solved.


    That's very strange. We are very few people doing translations, we are not
    enough to do translations localized for each Spanish variant. Maybe some
    big projects like mozilla can.

    --
    Cheers / Saludos,

    Carlos E. R.
    (from 11.4 x86_64 "Celadon" at Telcontar)

  2. #12
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Spain
    Posts
    25,547

    Default Re: 32-bit apps on OpenSuse 11.3 don't display readable text formenu items

    On 2011-07-06 04:36, rcbutcher wrote:

    > Screenshot showing what I see when I click the Print icon : this is
    > typical of all my 32-bit apps :
    > [image:
    > http://members.optusnet.com.au/~rcbu...creenshot.jpg]


    Wow. Never seen such a thing related to 32/64 bit apps.

    --
    Cheers / Saludos,

    Carlos E. R.
    (from 11.4 x86_64 "Celadon" at Telcontar)

  3. #13
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Spain
    Posts
    25,547

    Default Re: 32-bit apps on OpenSuse 11.3 don't display readable text formenu items

    On 2011-07-09 13:36, rcbutcher wrote:
    >
    > Yast shows it's configured for en-GB which is correct. But the point I'm
    > trying to make is that this is a 64-bit system, and fonts and language
    > work correctly for all 64-bit apps.
    > The problem only occurs with 32-bit apps, which I presume rely on the
    > existence and correct configuration of 32-bit compatibility libraries. I
    > don't know how/where these are configured, or whether Yast just
    > configures the 64-bit environment of 32-bit as well.


    As far as I know, there is no font configuration difference. I'm not aware
    of a way to intentionally handle fonts differently for 32 bits apps.

    Some library or program is behaving badly, but no idea why.


    How did you install?


    You could do an rpm --qa -verify (from memory, look up in the manual).

    --
    Cheers / Saludos,

    Carlos E. R.
    (from 11.4 x86_64 "Celadon" at Telcontar)

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •