Results 1 to 2 of 2

Thread: gnome-shell : network indicator problem

  1. #1
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Astana
    Posts
    29

    Default gnome-shell : network indicator problem

    Please, look at this.
    There's everything ok with the network, but a system update seems to have broken the indicator.
    The question is: what to do to fix it, or where the hell is gnome-shell logs? I don't even know where to start looking for a solution.
    I have openSUSE Tumbleweed x86-64 and the latest software from its repos.
    Yes: OpenSUSE Tumbleweed x86-64 English + KDE4
    No: Mono, Wine, Lennart Poettering

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Earth - Denmark
    Posts
    10,730

    Default Re: gnome-shell : network indicator problem

    On 06/16/2011 07:36 PM, Razorcold wrote:
    >
    > I have openSUSE Tumbleweed x86-64 and the latest software from its
    > repos.


    as far as i know i've not seen this reported by any non-Tumbleweed users
    i have to conclude if you back level to the pre-Tumbleweed and
    pre-update state your problem will go away..

    therefore, i think you should post to the Tumbleweed forum,
    http://forums.opensuse.org/english/g...re/tumbleweed/
    where they can help you figure out where/how to log the bug and perform
    back level..

    --
    dd
    http://is.gd/bpoMD

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •