Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem in Installing multimedia codecs

  1. #1

    Default Problem in Installing multimedia codecs

    Hi I am new to Linux, can anyone tell me how to install codecs, as when i am trying to install i am finding this error
    ..................................................................................................
    An error occurred while initializing the software repository.
    Details:
    Url scheme is a required component
    ......................................................................................................

    and sometime like repository can be loaded

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    29,728

    Default Re: Problem in Installing multimedia codecs

    Hello. Welcome here.

    That said, I must tell you that none of us here is clairvoyant. Thus you definitely should provide more information. General ones like
    . What is your openSUSE level;
    . Do you use a DE and when yes which one (KDE, Gnome, other).
    And poblem specific ones like;
    What are you doing when you say you "try to install"? We can not look over your shoulder.
    In anticipating your answer, the way we recommend is: Multimedia and almost nobody has problems with that.

    When posting computer text, please do so between CODE tags: Posting in Code Tags - A Guide
    when applicable inclusing the command you give.
    Henk van Velden

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •