Results 1 to 6 of 6

Thread: installing apache2

  1. #1

    Default installing apache2

    hey,am a newbie in suse 11 and am trying to install apache2 using this command #zypper install apache2 but the installation never goes past retrieving repository 'HP-BNB-Unregistered-Updates-Channel. This is the error i get: Download (curl) error for 'https://SLED11SP1HPBNBUNREGISTERED@nu.novell.com/repo/$RCE/SLED11-SP1-HP-BNB-Unregistered-Updates/sle-11-i586/repodata/repomd.xml':
    Error code: Connection failed
    Error message: Couldn't resolve host 'nu.novell.com'

    I suspect some missing settings. help thank you!

  2. #2

    Default Re: installing apache2

    Hi,
    This forum is about openSUSE, not SLED. I doubt people here can help you solving this problem.

  3. #3

    Default Re: installing apache2

    thanx but where do you suggest i try?

  4. #4

    Default Re: installing apache2

    Not sure ... but you can try here: SUSE Linux Enterprise

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Earth - Denmark
    Posts
    10,730

    Default Re: installing apache2

    On 06/13/2011 09:36 AM, joedavidson wrote:
    >
    > hey,am a newbie in suse 11
    >
    > 'https://SLED11


    you are welcome to seek advice here, but BE ADVISED that these are the
    openSUSE forums and many of the answers might be from folks who have
    never run SLES/D (or maybe never even heard of it before) and you are
    likely much better off if you seek assistance from the Novell forums
    (where the SUSE Linux Enterprise gurus hang out), at:
    http://forums.novell.com

    you are welcome to hang out here and see if anyone has the info you
    need, but you should for sure check in with the novell folks--your
    ID/Pass here works there also..

    --
    dd
    http://is.gd/bpoMD

  6. #6

    Default Re: installing apache2

    i am not a linux newbie though not an expert either. but yeah i'm new to opensuse. using it as an AWS EC2 instance

    how do i enable my applications running under apache2 write on the server? played with httpd.conf but seems i am doing something wrong

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •