Results 1 to 2 of 2

Thread: applications do not show window

  1. #1

    Default applications do not show window

    Happened to me several times already.
    When I try to launch any application it starts process but there is no window.
    The only thing that helps is logout/login.
    I use opensuse 11.4 with kde 4.6.
    Is there anything to do about it?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Earth - Denmark
    Posts
    10,730

    Default Re: applications do not show window

    On 06/08/2011 06:06 PM, vania z wrote:
    >
    > Happened to me several times already.
    > When I try to launch any application it starts process but there is no
    > window.
    > The only thing that helps is logout/login.
    > I use opensuse 11.4 with kde 4.6.
    > Is there anything to do about it?



    i see you have been a member of the forum for over a year, so do i
    assume your openSUSE just lately began this particular symptom?

    did this symptom begin following an update, or ? ? ?

    or, maybe you just recently upgraded from an earlier version and your
    new 11.4 has been showing this problem from day one??

    what application are you trying to launch? well, what ever it is open a
    terminal and type in the executable, and see if you get any launch
    feedback errors...if so, copy/paste those back to the forum..

    --
    dd CAVEAT: http://is.gd/bpoMD
    via NNTP openSUSE 11.4 [2.6.37.6-0.5] + KDE 4.6.0 + Thunderbird 3.1.10
    Acer Aspire One D255, 1.66 GHz Atom, 1 GB RAM, Intel Pineview graphics
    * When your gecko is broken you have a reptile dysfunction! *

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •