Hi folks

On a freshly installed openSuSE 11.4 I get the following behaviour:

null@linux-2y3v:~> Xnest :1 -geometry 500x500 -scrns 2
[dix] Could not init font path element /usr/share/fonts/TTF/, removing from list!
[dix] Could not init font path element /usr/share/fonts/OTF/, removing from list!
[dix] Could not init font path element /usr/share/fonts/misc/sgi:unscaled, removing from list!
Xnest starts without problems; but as soon, as I enter one of its windows, I get a crash:

Backtrace:
0: Xnest (xorg_backtrace+0x37) [0x8187967]
1: Xnest (0x8048000+0x1430ca) [0x818b0ca]
2: (vdso) (__kernel_rt_sigreturn+0x0) [0xffffe40c]
3: Xnest (0x8048000+0x1683c) [0x805e83c]
4: Xnest (miPointerUpdateSprite+0x1a2) [0x806f772]
5: Xnest (0x8048000+0x27a8c) [0x806fa8c]
6: Xnest (0x8048000+0x1eecb) [0x8066ecb]
7: Xnest (0x8048000+0x115ba5) [0x815dba5]
8: Xnest (miPointerWarpCursor+0xfa) [0x806f41a]
9: Xnest (0x8048000+0x27978) [0x806f978]
10: Xnest (0x8048000+0x114974) [0x815c974]
11: Xnest (0x8048000+0x114ce2) [0x815cce2]
12: Xnest (0x8048000+0x1728a) [0x805f28a]
13: Xnest (WakeupHandler+0x50) [0x8158ea0]
14: Xnest (WaitForSomething+0x1ad) [0x8184aad]
15: Xnest (0x8048000+0x10c942) [0x8154942]
16: Xnest (0x8048000+0x13c1a5) [0x81841a5]
17: /lib/libc.so.6 (__libc_start_main+0xfe) [0xb7351c2e]
18: Xnest (0x8048000+0x14b71) [0x805cb71]
Segmentation fault at address (nil)

Fatal server error:
Caught signal 11 (Segmentation fault). Server aborting
When starting with a single screen (-scrns 1), I may enter the Xnest window, and also adding clients (tested with twm & xterm) works.

Has anybody a clue what's happening?
What additional information is needed?

Cheers BN