Results 1 to 5 of 5

Thread: high resource usage!! Argh! too much pressure@!!

  1. #1

    Exclamation high resource usage!! Argh! too much pressure@!!

    Hello,

    I have a picture of my system monitor that shows 80% cpu usage but none of the processes show they are responsible. How can this be? What's going on here?? I have processes from "all users" visible ... why don't the loads show up? Do I have a linux virus of all things?



    Any ideas?? As you can see from the image, it's sorted by load, so all the processes using the processor should show up, but they don't!!

    Thanks!

  2. #2

    Default Re: high resource usage!! Argh! too much pressure@!!

    this is 11.4 btw. and confirmed with top.

  3. #3

    Default Re: high resource usage!! Argh! too much pressure@!!

    So it went away after a logout, but isn't this creepy? idk, don't ya'll get freaked out when something like this happens?

  4. #4
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    1,376

    Default Re: high resource usage!! Argh! too much pressure@!!

    I had something similar happen to me the other day. I couldn't trace it, and finally reboot to kill it. The thought of a rootkit or trojan crossed my mind, but it hasn't happened since and I'm willing to write it off.

  5. #5

    Default Re: high resource usage!! Argh! too much pressure@!!

    Yea I'll forget about it too. Hasn't happened again today. Although I've recently stumbled upon a screenshot I took months ago where this has happen in the past. oh well.

    Thanks for your reply.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •