Results 1 to 3 of 3

Thread: Mouse Not Working SuSE11.4

  1. #1
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Sin City Home Of Defcon
    Posts
    40

    Thumbs down Mouse Not Working SuSE11.4

    Well the original thread was closed, however I was never given a resolution to my problem...so here goes AGAIN.
    I installed 11.4 with no issues. When I boot to the desktop....no mouse....just a frozen pointer.
    I have a Logitech wireless USB and a corded usb mouse. Neither of which work. I tried putting a PS2 adapter on the corded mouse...no dice.
    I have so far ran cat /etc/fstab
    and dmesg|grep usb
    modprobe -l|grep mouse all to no avail. I booted into console and ran Yast where the usb device appeared fine.
    I want to resolve this so any and all help is greatly appreciated!
    I want to run SuSE...and get away from Windoze...
    Linux N0ob
    Las Vegas
    SuSE 11.4
    Windoze 7

  2. #2

    Default Re: Mouse Not Working SuSE11.4

    Hi,

    what GUI are you using? Gnome, KDE?

    Does the mouse work at the initial login screen?

    What happens if you change from, say Gnome, to KDE or vice-versa, or to any other display manager?

    Lenwolf

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Earth - Denmark
    Posts
    10,730

    Default Re: Mouse Not Working SuSE11.4

    On 05/05/2011 01:06 PM, MontiCiski wrote:
    >
    > Well the original thread was closed, however I was never given a
    > resolution to my problem...so here goes AGAIN.


    my friend, you opened THREE threads!! here:

    1. "USB Mouse" in hardware
    http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=459175

    2. "No Mouse after install 11.4 64 bit" in install/boot/login
    http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=459181

    3. "Is there Issues with the new Kernel....and what about with USB"
    http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=459232

    and, you mentioned the same mouse problem in another:

    4. "2hdd DUAL BOOTING" in install/boot/loging
    http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=458420

    and, now this is the *fifth* thread with this one problem:

    5. "Mouse Not Working SuSE11.4"
    http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=459298

    and, there remains *unanswered* questions and advice not followed in at
    least two of the first three threads!!

    as well as my note (in your number 3 above) that probably the problem
    _is_ the new kernel

    perhaps you need to read our FAQ where it says: "The openSUSE Forums
    staff do not allow "cross posting", where a user posts the same or a
    similar thread in more than one forum. The thread that was posted in the
    least-relevant forum will be removed. The openSUSE staff may combine the
    threads if both threads have responses."


    > I want to run SuSE...


    you get no help from me until you answer my questions in one the first
    three threads above....but, i already gave you the answer! fine it.

    > and get away from Windoze...


    well, you are going to have to take on more responsibility of following
    the rules and paying attention! if you ask for help and a helper asks
    for information (in order to troubleshoot) you _must_ answer, or go
    away. if you do not know how to answer then say that, and ask how to get
    the info requested.

    this is not rocket science but you must pay attention!

    --
    CAVEAT: http://is.gd/bpoMD
    [openSUSE11.3 + KDE4.5.5 + Firefox3.6.17 + Thunderbird3.1.10 via NNTP]
    HACK Everything -> http://www.youtube.com/watch?v=j5b4CCe9pS8&NR=1

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •