Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: repo

  1. #1
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Groningen, The Netherlands
    Posts
    24

    Default repo

    weer een probleempje, op een andere PC 11.4 geinstalleerd na prima werkende 11.3 zonder problemen maar Yast zegt als ik repo's van de gemeenschap wil toevoegen 'kon lijst met bronnen niet downloaden of geen bronnen gedefinieerd'. met de hand bronnen toevoegen kan ook maar wat deed ik foutief? alvast bedankt

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    20,925
    Blog Entries
    14

    Default Re: repo

    Heb je wel netwerkverbinding, @suzoni?

    En hoezo, weer een probleempje? Ik zie de andere niet

    Ga anders ook even op een andere machine online, kopete werkt daar toch?
    ° Appreciate my reply? Click the star and let me know why.

    ° Perfection is not gonna happen. No way.

    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  3. #3

    Default Re: repo

    Ik heb hier ook last van gebruik openSUSE 11.4 KDE.
    Ik heb verder gewoon internet.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    20,925
    Blog Entries
    14

    Default Re: repo

    Kunnen jullei allebei eens de output posten van:
    Code:
    su -c 'zypper lr -d'
    (rootpassword ingeven)
    En draai eens:
    Code:
    su -c 'rpm --rebuilddb'
    @mbenjamins: al sinds de installatie, of pas net?
    ° Appreciate my reply? Click the star and let me know why.

    ° Perfection is not gonna happen. No way.

    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  5. #5

    Default Re: repo

    Ik heb het sinds de installatie.
    Maar heb gisteren ook net een schone installatie gedaan daarvoor draaide ik nog 11.3.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Groningen, The Netherlands
    Posts
    24

    Default Re: repo

    bedankt voor de reactie, het probleem was USB (waarvan ik heb genstalleerd) die stond tussen de repo's. PC is een Athlon 3000+, Nvidia 7300SE, 1 GB DDR. Nog de rest uitzoeken i.v.m. KDE die niet wilt opstarten, volgende topic van mij

  7. #7
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    20,925
    Blog Entries
    14

    Default Re: repo

    Quote Originally Posted by suzoni View Post
    bedankt voor de reactie, het probleem was USB (waarvan ik heb genstalleerd) die stond tussen de repo's. PC is een Athlon 3000+, Nvidia 7300SE, 1 GB DDR. Nog de rest uitzoeken i.v.m. KDE die niet wilt opstarten, volgende topic van mij
    Wil dit zeggen, dat je Softwarebeheer nu wel op kunt starten, zonder repo errrors?

    Ik heb het sinds de installatie.
    Maar heb gisteren ook net een schone installatie gedaan daarvoor draaide ik nog 11.3.
    En heb je het probleem op de nieuwe installatie ook? Was het ook daarom dat je opnieuw hebt genstalleerd?
    ° Appreciate my reply? Click the star and let me know why.

    ° Perfection is not gonna happen. No way.

    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  8. #8

    Default Re: repo

    De reden van de nieuwe installatie was de overgang van 11.3 naar 11.4.
    In 11.3 had ik er geen last van.

  9. #9
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    20,925
    Blog Entries
    14

    Default Re: repo

    En heb je dat repo probleem nu nog? Kijk eens onder de software bronnen of je CD/DVD er nog tussen staat.
    ° Appreciate my reply? Click the star and let me know why.

    ° Perfection is not gonna happen. No way.

    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  10. #10
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Groningen, The Netherlands
    Posts
    24

    Default Re: repo

    het is USB die stond in de repo's, DVD was bij mij ook niet in de lijst. Het draait als een train

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •