Results 1 to 4 of 4

Thread: Emacs does not refresh properly

  1. #1

    Default Emacs does not refresh properly

    Hi,

    I'm using openSUSE 11.4 Tumbleweed with KDE 4.6. I started using emacs and I wound when I scroll, emacs gui does not refresh the screen properly, and the characters get messy.

    Especially the first column (first chars in every lines) does not go away for a while when I scroll.

    Thank you,
    Joon
    Dell Precision T7500 | Nvidia | 12GB Ram | openSUSE 12.1 x86-64 | Gnome 3.2

  2. #2

    Default Re: Emacs does not refresh properly

    Apparently xorg-x11-driver-video|7.6-53.56.1 update in update repo fixed this problem.
    Dell Precision T7500 | Nvidia | 12GB Ram | openSUSE 12.1 x86-64 | Gnome 3.2

  3. #3

    Default Re: Emacs does not refresh properly

    I had a similar problem with the same openSUSE 11.4, x86_64. Machine: HP ProBook 6550b, Intel Graphics.

    This Xorg library is for 32 bits, that fixed the Emacs refreshing problem. Thank you joonpy.

    Quote Originally Posted by joonpy View Post
    Apparently xorg-x11-driver-video|7.6-53.56.1 update in update repo fixed this problem.

  4. #4

    Default Re: Emacs does not refresh properly

    Quote Originally Posted by hsheboul View Post
    I had a similar problem with the same openSUSE 11.4, x86_64. Machine: HP ProBook 6550b, Intel Graphics.

    This Xorg library is for 32 bits, that fixed the Emacs refreshing problem. Thank you joonpy.
    You're welcome!

    -Joon
    Dell Precision T7500 | Nvidia | 12GB Ram | openSUSE 12.1 x86-64 | Gnome 3.2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •