Results 1 to 4 of 4

Thread: kmix problems (with Amarok??)

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Elliott Heads, Qld, Aus
    Posts
    191

    Default kmix problems (with Amarok??)

    opensuse 11.4/kde 4.6.0/HDA Intel (ALC887)/Intel i5

    Seem to have an issue with kmix at the moment. Pretty sure when I first installed 11.4 all was OK, but sometime since then, kmix has started playing up.
    It SEEMS that if I run kmix on startup, with no Amarok, it works OK, but if I run Amarok it basically locks up. ie starting kmix from a terminal without Amarok all is OK. If I run Amarok, then try and start kmix from a terminal, I get:
    unnamed app(15053): Communication problem with "kmix" , it probably crashed.
    Error message was: "org.freedesktop.DBus.Error.NoReply" : " "Did not receive a reply. Possible causes include: the remote application did not send a reply, the message bus security policy blocked the reply, the reply timeout expired, or the network connection was broken." "


    Anyone have any ideas?
    Thanks, John.
    i5/8GB
    openSuse Leap15.1
    KDE Plasma 5.12.8 (and Gnome - In training!)
    Linux Counter 130995

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Elliott Heads, Qld, Aus
    Posts
    191

    Thumbs up Solved: Re: kmix problems (with Amarok??)

    Solved by this thread: Kmix crashing
    i5/8GB
    openSuse Leap15.1
    KDE Plasma 5.12.8 (and Gnome - In training!)
    Linux Counter 130995

  3. #3
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Ελλάδα(Αθήνα)-Россия (г. Красноярск)
    Posts
    2,919

    Default Απ: Solved: Re: kmix problems (with Amarok??)

    Now i see this thread. I am very glad to solve this problem. Anyway now you have Gstreamer. Right?
    Πάντα Φιλικά, Στάμος.
    Desktop: openSUSE Leap 15||x86_64||Gnome 3.14 & KDE 5||AMD Ryzen 7 8 core||Nvidia GTX 1070 Ti Gaming Edition
    Γλώσσες Προγραμματισμού: C++, Qt developing.
    http://bit.ly/fT8Hfi

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Elliott Heads, Qld, Aus
    Posts
    191

    Default Re: Απ: Solved: Re: kmix problems (with Amarok??)

    No.
    Deleted the file: .$HOME/.kde4/share/apps/kmix/profiles/PulseAudio.Playback_Streams.1.default.xml
    i5/8GB
    openSuse Leap15.1
    KDE Plasma 5.12.8 (and Gnome - In training!)
    Linux Counter 130995

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •