Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem with 3rd Party App: Dolphin Emulator [radeonSetSpanFunctions: bad format: 0x0002]

  1. #1

    Default Problem with 3rd Party App: Dolphin Emulator [radeonSetSpanFunctions: bad format: 0x0002]

    I also posted the problem at the official Dolphin-Emu Forums here:
    [Linux-openSuSE] radeonSetSpanFunctions: bad format: 0x0002; Aborted

    Here the original post
    Code:
    Yesterday I downloaded and compiled the source code.
    All worked fine and no compiler error has occurred.
    The application is installed and just works fine.
    
    And now to the problem:
    
    If I try to play a game, Dolphin-Emu exits instantly without any error dialogs or something.
    I started the emulator with a terminal, and here is the output:
    
    Code:
    
    ...
    ...
    radeonSetSpanFunctions: bad format: 0x0002
    radeonSetSpanFunctions: bad format: 0x0002
    radeonSetSpanFunctions: bad format: 0x0002
    radeonSetSpanFunctions: bad format: 0x0002
    radeonSetSpanFunctions: bad format: 0x0002
    radeonSetSpanFunctions: bad format: 0x0002
    radeonSetSpanFunctions: bad format: 0x0002
    Aborted
    
    In some games I am able to go to the game main menu.
    - Super Mario Sunshine [PAL]
    - The Legend of Zelda: The Wind Waker [PAL]
    - The Legend of Zelda: Ocarina of Time Collector's Edition [NTSC-U (USA)]
    
    In some games, the emu instantly closes.
    - The Legend of Zelda: Twilight Princess [PAL & NTSC-J (Japan)]
    
    
    I use OpenGL because, the games are in normal speed (100%).
    The other "Software Render" is ****, the games are at low-speed (5-40%).
    
    I want play my games at normat speed, and this is only possible with OpenGL.
    
    
    
    Here my System Specs:
    
    Code:
    Linux 2.6.37.1-1.2-desktop x86_64 | openSUSE 11.4 (x86_64)
    2x AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile Technology TL-64
    ATI Mobility Radeon HD 3650 | 2D driver:  radeon | 3D driver:  R600 classic (7.10)
    
    
    I can't install the official ATI Driver, because the System won't boot anymore, and I have to reinstall Linux. Sad
    
    PLS help, I really want to play my GCN Games on my PC! Blush
    
    
    EDIT: Dolphin r7476-Release
    is there a solution for that.

    i think there is something buggy with the radeon driver

    help pls

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Earth - Denmark
    Posts
    10,730

    Default Re: Problem with 3rd Party App: Dolphin Emulator [radeonSetSpanFunctions:

    On 04/22/2011 05:06 PM, SoftHacker wrote:
    >
    > is there a solution for that.
    >


    do as you wish, but personally i advise all to use Linux for the real
    work, school work, filing income taxes, emailing, browsing, online
    banking, online purchases, etc etc etc...that is, everything that is
    *important*, do that on linux so no microsoft virus can steal the
    password to your online broker and . . .

    and, since Microsoft makes a pretty good game system, play games on
    it....only.

    --
    CAVEAT: http://is.gd/bpoMD
    [openSUSE 11.3 + KDE4.5.5 + Thunderbird3.1.8 via NNTP]
    A Penguin Being Tickled - http://www.youtube.com/watch?v=0GILA0rrR6w

  3. #3

    Default Re: Problem with 3rd Party App: Dolphin Emulator [radeonSetSpanFunctions:

    in my windows xp system the games are at very low speed
    in other words: 3%

    in linux normal speed 100%, so yeah, perfect to play!!
    but i got the ********** error

    radionSetSpanFunctions

    is there no solution for that?

    to remember: no compiler or install error

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Earth - Denmark
    Posts
    10,730

    Default Re: Problem with 3rd Party App: Dolphin Emulator [radeonSetSpanFunctions:

    On 04/23/2011 08:06 PM, SoftHacker wrote:
    >
    > in my windows xp system the games are at very low speed
    > in other words: 3%


    it sounds like your XP system is hosed, huh?


    >
    > but i got the ********** error


    i don't know why you feel the need to use banned language here..


    > RADIONSETSPANFUNCTIONS
    >
    > is there no solution for that?


    have you looked to see if there is a solution within these:
    http://tinyurl.com/3qu25nh

    --
    CAVEAT: http://is.gd/bpoMD
    [openSUSE 11.3 + KDE4.5.5 + Thunderbird3.1.8 via NNTP]
    A Penguin Being Tickled - http://www.youtube.com/watch?v=0GILA0rrR6w

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •