Results 1 to 4 of 4

Thread: [VMware] openSUSE can't play any video with any player!! very strange for me

  1. #1

    Default [VMware] openSUSE can't play any video with any player!! very strange for me

    I have the following problem with Linux openSUSE 11.4 as Guest OS in VMware Workstation 7.1.4:

    "Linux doesn't play any video, with no single program!"
    I can only play audio files with Amarok, other programs can't play anything... (Audio & Video)

    I think... There is a bug in the VMware Workstation with the Display Driver

    any help,

    ---
    the only format that is playable if .flv via firefox and flashplayer (eg: youtube)

  2. #2
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    West Virginia Sector 13
    Posts
    15,657

    Default Re: [VMware] openSUSE can't play any video with any player!! very strange for me

    Did you install the multimedia extras?

    Multi-media and Restricted Format Installation Guide

  3. #3
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Spain
    Posts
    25,547

    Default Re: [VMware] openSUSE can't play any video with any player!! verystrange for me

    On 2011-04-09 18:06, SoftHacker wrote:
    >
    > I have the following problem with Linux openSUSE 11.4 as Guest OS in
    > VMware Workstation 7.1.4:
    >
    > "Linux doesn't play any video, with no single program!"
    > I can only play audio files with Amarok, other programs can't play
    > anything... (Audio & Video)


    http://www.opensuse-community.org/Restricted_formats
    http://en.opensuse.org/Restricted_formats

    --
    Cheers / Saludos,

    Carlos E. R.
    (from 11.2 x86_64 "Emerald" at Telcontar)

  4. #4

    Default Re: [VMware] openSUSE can't play any video with any player!! very strange for me

    i found the problem
    i can't open anything from /mnt/hgfs/, the path to the vmware shared folders


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •