Results 1 to 2 of 2

Thread: Firefox not starting

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    34 04 17.35S 18 50 02.23E
    Posts
    266

    Default Firefox not starting

    My 11.4 installation has been doing well fora couple of weeks. Today firefox won't start - I just get the bouncy ball thingy and then it stops and doesn't launch. Firefox is set as default.
    Yesterday there was a whole bunch of updates (and again today) but it was after yesterdays updates that things went wrong. My browser was open all the time - and only when it was closed, and I tried to re-open it that I found that there was a problem. In terminal, this is what I get:

    Code:
    Alastairo@linux-742t:~> firefox
    *** nss-shared-helper: Shared database disabled (set NSS_USE_SHARED_DB to enable).
    ** (<unknown>:16422): DEBUG: NP_Initialize
    ** (<unknown>:16422): DEBUG: NP_Initialize succeeded
    ** (<unknown>:16424): DEBUG: NP_Initialize
    ** (<unknown>:16424): DEBUG: NP_Initialize succeeded
    ** (<unknown>:16426): DEBUG: NP_Initialize
    ** (<unknown>:16426): DEBUG: NP_Initialize succeeded
    ** (<unknown>:16428): DEBUG: NP_Initialize
    ** (<unknown>:16428): DEBUG: NP_Initialize succeeded
    /usr/lib64/firefox/firefox: symbol lookup error: /usr/lib64/mozilla/plugins/libvlcplugin.so: undefined symbol: NPP_Initialize
    openSUSE Leap + KDE

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    34 04 17.35S 18 50 02.23E
    Posts
    266

    Default Re: Firefox not starting

    Fixed by renaming .mozilla to .mozillaold and then restarted firefox. Had to redo bookmarks, addons and passwords
    openSUSE Leap + KDE

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •